carlitofj Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2006 Καπου πηρε το ματι μου για ταινιες και ειπα οτι θα ηταν καλη ιδεα να γινει καπως πιο συγκεκριμενο το θεμα!Λοιπον η ερωτηση ειναι πολυ απλη.Δν ειναι απαραιτητο να βαλετε μονο μια ταινια αλλα και περισσοτερες αφου ειναι δυσκολο να γινει διαχωρισμος αναμεσα σε διαφορετικα ειδη!Λοιπον ξεκιναω εγω με τις εξης:"Η ζωη ειναι ωραια""9 Βασιλισσες""Vanilla Sky"Υ.Γ ολο και καποια αλλη θα μου ερθει αργοτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Ωραίο θεματάκι Οι 2 μοναδικές ταινίες που έχω αγοράσει και λατρεύω: Scent Of A Woman (’ρωμα Γυναίκας) Αλ Πατσίνο, απίστευτες ερμηνίες, απίστευτη ιστορία και πλοκή. Τέλεια μουσική και σκηνοθεσία. Μακράν η αγαπημένη μου. The Matrix Ταινία-σταθμός για το Hollywood. Μετά το γύρισμά της, όλες οι επόμενες δανείστηκαν τα εφέ της και την άριστη σκηνοθεσία των Wachowski brothers. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μην τρελάθηκε με την πρώτη εμφάνιση των σκηνών 360 μοιρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Δεκέμβριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:10] Ωραίο θεματάκι The Matrix Ταινία-σταθμός για το Hollywood. Μετά το γύρισμά της, όλες οι επόμενες δανείστηκαν τα εφέ της και την άριστη σκηνοθεσία των Wachowski brothers. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μην τρελάθηκε με την πρώτη εμφάνιση των σκηνών 360 μοιρών. OMG πως μπορεσα να ξεχασω το "MATRIX"!Πραγματικα απιστευτη ταινια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Οι πρώτες που μου ήρθαν στο μυαλό διαβάζοντας τον τίτλο του thread:Se7en, π, Requiem for a Dream, Pulp Fiction, Apocalypse Now, Dead Man, LOTR, The Godfather, Blade Runner, Pirates of the Caribbean Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 "Pay it forward" απο τα καλυτερα που εχω δει http://www.imdb.com/title/tt0223897/Green Mile http://www.imdb.com/title/tt0223897/Forest Gump http://www.imdb.com/title/tt0109830/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Eντελως τυχαια... ΟΛΑ ΤΑ STAR WARS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Lucky number slevinUsual suspectsMidnight in the garden of Good and EvilThe butterfly effect7even Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Δεκέμβριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Lucky number slevinUsual suspectsMidnight in the garden of Good and EvilThe butterfly effect7even The Big Lebowski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Δεκέμβριος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 ^ dude? damn straight!A Clockwork Orange, Full Metal Jacket, 2001 : A Space Odyssey (καλά σταματώ με τον Kubrick)Pulp Fiction, Sin City, Π, Solaris (του 1972 ENNOEITAI), Blade Runner, Taxi Driver, το Holy Grail των Python και last but not least το αξεπέραστο Braindead... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 The butterfly effect (το πρωτο)Requiem for a dreamΟι εραστες του αρκτικου κυκλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκίουρος Δεκέμβριος 14, 2006 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 look Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 14, 2006 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Η αποστολη (THE MISSION) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIB Δεκέμβριος 24, 2006 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Μερικές έτσι χύμα :Goodfellas : Μία από τις καλύτερες μαφιόζικες ταινίες. Τα λόγια είναι περιττά.Stay : Θα μπορούσε να ήταν τέλεια, δεν είναι. Αλλά και πάλι είναι πάρα πολύ καλή, με φοβερή φωτογραφία/styling και ερμηνείες. Ξεκίνησε υπερτιμημένη και τελικά κατέληξε εντελώς υποτιμημένη γιατί οι περισσότεροι χάσανε το νόημα και δεν έχουν συνηθίσει τέτοιου είδους ταινίες. Πιστεύω ότι θα γίνει κλασσική cult ταινία όσο περνάνε τα χρόνια.Clerks 2 : Η πιο άνιωθη ταινία που έχει φτιαχτεί. Αν είστε χαμένο κορμί πρέπει να την δείτε. Αν δεν είστε χαμένο κορμί, τότε ντροπή σας.Gattaca : Καταπληκτική ταινία με φοβερές ερμηνείες και φωτογραφία. Πάρα πολύ ενδιαφέρον και ρεαλιστικό θέμα.Jackass 2 : Το μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης. Αν ποτέ αναρωτηθήκατε κατά πόσο ο άνθρωπος αξίζει να υπάρχει ως είδος, αυτή η ταινία θα σας ξεδιαλύνει τις όποιες αμφιβολίες σας. Εγώ θα ήθελα να δω την αντίδραση των αρχαιολόγων του μέλλοντος, όταν σε 2.000 χρόνια θα βρουν αυτή τη ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infernal_gr Δεκέμβριος 25, 2006 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Για να πω και γω καμια ταινια:Star wars, lotr και matrix respect!Επισης καλες ταινιες ο κομης του μοντεχριστο, συγκατοικοι με το ζορι και proof. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Αύγουστος 27, 2007 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 -matrix-xmen-LOTR-the rock-reign of fire... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Αύγουστος 27, 2007 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 1.Det Sjunde Inseglet (Η έβδομη σφραγίδα)2.Ο Δεκάλογος του Κισλόφσκι(όλο το πακέτο)3.Saving Private Ryan Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 27, 2007 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 I Megali Apofraksi με τον Kostas Tsakonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Αύγουστος 27, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Για να συμπληρωσω και εγω ακομα μια:Green street hooligans.Ειναι καινουρια κυκλοφορια και πραγματικα μολις την ειδα εμεινα λιγο μ*****ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 27, 2007 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Winters I Megali Apofraksi με τον Kostas Tsakonas +1Αλλα και το "τρελος ειμαι οτι θελω κανω" ψαλτης.Βεβαια και το σπιτι με τα 1000 πτωματα ειναι αποτυχια θριλερ και το βλεπω και γελαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 27, 2007 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2007 Pulp Fiction7evenAmerican History XTrainspottingHeatStigmataBlow .... ε.. και πολλές άλλες... (By the way nice thread!) edit: και η ''τριλογία'' hannibal (Silence of the lambs - Hannibal - Red dragon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.