Kry$h Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2006 λεπόν, προσπαθώ να ανεβάσω λιγο το συστημα, αλλα μου παρουσιάζει ελαφρώς περίεργη συμπεριφορα.είναι 3200+ 939 venice, σε μια πολύ φτηνη jetway με Κ8Τ800 Pro, 1 gb ddr 333 και 6800 le agp, psu 500W μέκαψες.μια χαρα ανεβηκε στα 255x10, ομως όταν προσπαθώ να το παω στα 260 μου εμφανίζει την εξης συμπεριφορα:ο επεξεργαστής και η μνημη δεν εμφανίζουν προβλημα, τρεχουν τα αντιστοιχα τεστ στο sandra ανετα, το ενα μετά το άλλο. Όταν ομως παω να ανοιξω παιχνίδι ή 3dmark, το συστημα κολλαει, μαυρη οθόνη, μηδενική αποκριση. Μερικές φορές καταφέρνει να ξεκινησει το τεστ στο 3dmark, και ποτε δεν κολλάει στη μέση, αλλά αφού ολοκληρωθεί το 1ο τεστ, φορτώσει η μπαρα του 2ου και παει να ξεκινήσει το επόμενο. Η μνήμη μεχρι τα 250 δουλευει στα 333, και αντέχει παραπάνω.με λιγα λογια, μου δίνεται η εντύπωση ότι κολλάει όταν πάει να χρησιμοποιήσει 3d γραφικά. Στην καρτα εχω κανει bios voltmod, αλλα σε ολες τις αλλες περιπτωσεις δουλευει κανονικα. Ακόμα κι αν την αφήσω σε στοκ συχνότητες και δυνατότητες (δεν την ξεκλειδωσω), παρουσιάζει την ίδια ακριβως συμπεριφορα. Δοκίμασα να την ταϊσω με εξωτερικό psu, καμία διαφορα.εχετε καμια ιδέα τι πρεπε να κάνω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Δεκέμβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 η μητρικη σου έχει επιλογη για να κλειδώσει τις συχνοτητες vga kai pci στα 66-33 η ανεβαινουν και αυτες οταν ανεβάζεις fsb??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Δεκέμβριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 κλειδωμένες είναι. (έτσι λεει τουλάχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Αν έχει VIA chipset, χλωμό το κόβω να τα κλειδώνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Αν θυμαμαι καλα το ΚΤ800 pro υποστηριζε AGP/PCI lock...Ρευμα στο chipset ανεβασες?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Δεκέμβριος 13, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 κλειδωμένο ειναι, το τσέκαρα. στις επιλογες υπερχρονισμου λεει async. pci/agp clock: 33/66εδιτ: η ταση στο chipset ειναι το vcc? καπου ειχα δει ότι το λεγανε vdd, αλλα εγω τετοιο πραμα δεν εχω. εχω ενα vcc, που απο το 2,5 το εχω παει σε 2,6, και δεν παει παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Δεκέμβριος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 εγω παντως οταν ειχα την gigabyte με κ8τ800 pro δεν ειχε agp/pci lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Δεκέμβριος 13, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 ok, πως θα το επιβεβαιώσω; η μητρική δεν είχε κάποιο προγραμμα παρακολούθησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Θα το επιβεβαιώσεις χρησιμοποιώντας το utility clockgen , βλέποντας τις αντίστοιχες ενδείξεις...Είναι μάλλον το πιο αξιόπιστο σε ότι αφορά την ακρίβεια των τιμών των ρολογιών του συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kry$h Δεκέμβριος 13, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 ok, επιβεβαιώθηκε, ειναι κλειδωμενο.καμια αλλη ιδεα; τι αλλο θα μπορουσα να δοκιμασω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.