Bigi Δεκέμβριος 13, 2006 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση: το hellgate london θα είναι rpg;Γιατί εγώ για fps το ήξερα και μόλις το είδα εκεί μου ήρθε κάπως. Καλά το stalker έχει καταντήσει αηδία πια.Πριν βγει to hl2 το 'χουν και το παιδεύουν...Μόνο και μόνο να σκεφτείτε είχα βρει μια leaked pre-alpha έκδοσή του εν έτει 2004...:worship: Το δοκιμάζουν φαίνεται καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 13, 2006 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Η pre-alpha εχει βγει απο το 2002 και ειχε εξωπραγματικα γραφικα για την εποχη......αλλα τωρα δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Δεκέμβριος 13, 2006 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 πολυ ενδιαφερον φαινεται το "overclocked" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Δεκέμβριος 13, 2006 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Για αυτα τα δύο παιχνίδια τι λέτε ? ->Hard to be a God->Mages And Magic In The Broken HourglassΠοτε βγαίνουνε, θα είναι καλά ?Το xpand really extreme ξερεται ποτε κυκλοφορει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 23, 2006 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούμε αναβάθμιση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Δεκέμβριος 23, 2006 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 ο hellgate london μου φανηκε πολυ καλο και ειναι απο τους δημιουργους του θρυλικου DIABLO :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 24, 2006 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [13-12-2006 16:27] Εγω περιμενω το Operation Flashpoint 2 γιατι πρωτο ηταν ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει σε PC. To Stalker οταν βγει θα ειναι ηδη γερασμενο ετσι οπως πανε.....κουρασε. Κατεβασα το demo του armed assault απτο fileplanet και ξενερωσα, σε 10 λεπτα εφαγε unistall, ΠΟΛΥ ομορφο ΠΟΛΥ βαρυ ( 20fps ολη την ωρα με medium-high settings ) αλλα ταυτοχρονα πολυ προχειρο, αισθανομουνα λες και επαιζα καμια alpha του παιχνιδιου Το stalker απτην αλλη δεν με ενδιαφερει και τοσο αν θα εχει state of the art γραφικα, αν η A.I λειτουργει σωστα (βλεπε τους combine στο hl2 ) και γενικα το παιχνιδι πραγματοποιησει οτι εχει υποσχεθει (δηλαδη να γινει ενα ποιοτικο FPS που φοραει τις μποτες του Morrowind ) θα ειμαι πολυ ικανοποιημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 24, 2006 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Δυστυχως και γω δεν ακουσα τα καλυτερα για το demo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 1, 2007 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Κανενα καλο adventure περιμενουμε να βγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 1, 2007 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Τρελάθηκα!!Λ7 για used 8800gt & Λ7 για παιχνίδια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Ιανουάριος 1, 2007 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 ενδιαφερον καποια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.