ΒΑΒΑ84 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για τα εξής modem router: LINKSYS WAG 54GS WIRELESS-G ADSL GATEWAY SPEEDBOOSTER (ADSL OVER PSTN) και του D-LINK DSL- G624T WIRELESS 4PORT ADSL ROUTER PSTN . Θέλω να αγοράσω ένα από τα δύο αλλά τα βλέπω σχεδόν ίδια σε χαρακτηριστικά και τιμή. Και βασικά εντυπώσεις αν έχετε κάποιο από αυτά κατα πόσο είστε ευχαριστημένοι. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΒΑ84 Δεκέμβριος 12, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 please help!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aioannou Δεκέμβριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 Εχω το D-Link και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Το μονο που δεν εχω μπορεσει να κανω ακομα ειναι Firmware update.Παντως ειναι καλο και το configuration αρκετα απλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΒΑ84 Δεκέμβριος 12, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 Aν και δε βλέπω να απαντάει κανείς αλλος... να προσθέσω και το netgear DG834GT . Aν υπάρχει και γι'αυτό κάποια γνώμη θα μου ήταν πολύ ευχάριστο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.