Belem Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2006 υπαρχει καποιος ξεχασμενος που παιζει ακομα age of empires 2?οποιος παιζει ακομα ας το πει για να διοργανωνουμε κανενα παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Να πω πως παιζω και εγω με τον belem. Οποιος θελει ας το πει να τον προσθεσουμε σε κανενα msn. Τα βραδυα με ip μπαινουν και αλλοι δυο οποτε οι επικες μαχες ειναι μπροστα :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Δεκέμβριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Ψήνομαι να το εγκαταστήσω αλλά αυτή την περίοδο έχω αρκετό διάβασμα οπότε...Πάντως άμα είναι να παίξουμε κανένα game θα στείλω στον morfea το msn μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis131416003266 Δεκέμβριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Εγω παιζω αν ειναι πεστε μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.