B@b!s Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2006 Καλησπέρα παίδες...Λοιπόν έχω ένα μικρό προβληματάκι: Ξαφνικά όπως σέρφαρα στο ιντερνέτι κόλλησε το μηχάνημα, έκανα επανεκκίνηση και μόλις φόρτωσαν τα windows όλα τα εικονίδια της επιφανειας εργασιας (οι συντομέυσεις δλδ, γιατι ότι ήταν εκτελέσιμο ήταν μια χαρα) δεν μπορούσαν να βρουν το εκτελέσιμο αρχειο που προοριζονται και ζητάνε να το επιλέξω μονος μου. ΕκτοW τουτου ομως γενικά εχει γίνει ενα γενικο μπαχαλο γιατι στο tray δεν εμφανίζει σχεδον τπτ...ουτε το media player δεν ανοιγει απο την συντομευση!!! Υ.Γ.: Στο σερφαρισμα δεν εμπαινα σε σελιδεσ που θα μπορουσαν να μου κολλησουν ιο, trojan η οτιδηποτε αλλο και υπαρχει επισης και το adware και το avast...HELP!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Δεκέμβριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας πιστευω!Απλα πηγαινε στο program files και δημιουργησε καινουριες συντομευσεις για τα προγραμματα που θελεις να εχεις στην επιφανεια εργασιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Δεκέμβριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Όντως. Συμβαίνουν αυτά. Αν τα προγράμματα ανοίγουν κανονικά απο τα .exe των φακελών τους στο program files τότε απλά κάνε νεες συντομεύσεις. Απο τα windows τα έχω δει όλα. Εμένα μια φορά μου είχε πέσει ο γενικός και μετα κολούσε όταν φορτώνε τα xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Ιός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panansas Δεκέμβριος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 22:21] Ιός. + Φταιει και ο καιρος μια κρυο μια ζεστη:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@b!s Δεκέμβριος 12, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 Καταρχας ευχαριστώ όσους απάντησαν! Λοιπόν...νέα απο το πεδίο μάχης: Τα windows δεν φορτώνουν ούτε τα εκτελέσιμα αρχεία λεγοντας πως δεν μπορεί να βρεί το προγραμμα για να τα ανοίξει... Βασικά και η δική μου σκεψη για ιό ηταν αλλα υπάρχει το avast και το adware που τρεχουν στο παρασκηνιο! Τελικά λέτε να μην γλιτώσω το format??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 Δοκίμασε μία start -> run -> sfc /scannowΘα χρειαστείς το CD των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Δεκέμβριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 Μάλλο ανοίγουν σαν administrator.Πήγαινε απο τον Πίνακα Ελέγχου στους Λογαριασμούς Χρηστών και δες τι συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@b!s Δεκέμβριος 12, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 Τι ακριβως θα πρεπει να κοιταξω στους λογαριασμους χρηστων; Εννοεις να παω μεσα απο τα εργαλεια διαχειρησης > διαχειρηση υπολογιστη και να δω; Jpavly thnx , αλλα μαπα το καρπουζι! Το δοκιμασα αλλά ούτε και αυτο έτρεχε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Δεκέμβριος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Αντι να παιδεύεσαι κάνε φορματ απο μένα. Και μάλιστα Low level format να ξεμπερδεύεις. Πιστεύω πως είναι κάποιος ιος (στο system volume ίσως). Φορμάτ λοιπόν και όλα καλά θα πάνε όλα καλά θα είναι. Αν βέβαια παίζει να χάσεις προγράμματα που δεν θα τα ξαναβρείς τότε πάω πάσο. Αλλιώς κράτα κανένα backup και προχώρα. Υ.Γ (θα πρότεινα μετά το φορμάτ να εμπιστευτείς το Nod32 ή bitdefender 9-10 plus...είδικά με το Nod32 το έχω τώρα 6 μήνες no format. Αξίζει τον κόπο πιστεύω).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@b!s Δεκέμβριος 14, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected Αντι να παιδεύεσαι κάνε φορματ απο μένα. Και μάλιστα Low level format να ξεμπερδεύεις. Πιστεύω πως είναι κάποιος ιος (στο system volume ίσως). Φορμάτ λοιπόν και όλα καλά θα πάνε όλα καλά θα είναι. Αν βέβαια παίζει να χάσεις προγράμματα που δεν θα τα ξαναβρείς τότε πάω πάσο. Αλλιώς κράτα κανένα backup και προχώρα. Υ.Γ (θα πρότεινα μετά το φορμάτ να εμπιστευτείς το Nod32 ή bitdefender 9-10 plus...είδικά με το Nod32 το έχω τώρα 6 μήνες no format. Αξίζει τον κόπο πιστεύω).... Τελικα του εκανα ενα format και έληξε η ιστορία! Thnx παντως! Το NOD32 είναι επι πληρωμης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 1, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Δεν ήταν ιός το πρόβλημα σου αλλά πρόβλημα μνήμης κατά τη γνώμη μου.Θα το ξαναπάθεις πιστεύω.Έλεγξε τη μνήμη σου με memtest όλο το βράδυ και μέσα από τα Windows τρέξε ένα orthos για 8 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 1, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Εμενα οταν μου ειχε συμβει παρομοια κατασταση, ηταν ιος. Τρομαξα να τον βγαλω βεβαια. Ευτυχως ομως δεν χρειαστηκε format, ειχα ghost image. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Ιανουάριος 1, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί και μένα αλλά για να μην κάνω format μετά από search βρήκα εδώ http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm τον τρόπο και όλα μια χαρά μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιανουάριος 1, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 για προσπάθησε να κάνεις μια επαναφορά συστήματος στην προηγούμενη ημερομηνία από αυτή του σερφαρίσματος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 1, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από minus [Σήμερα, στις 18:00] Εμενα οταν μου ειχε συμβει παρομοια κατασταση, ηταν ιος. Τρομαξα να τον βγαλω βεβαια. Ευτυχως ομως δεν χρειαστηκε format, ειχα ghost image. Ποιος ιός ήταν που σου έκανε restart και ποιο antivirus είχες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 1, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Ειχα το nod32. Ποιος ιος ηταν δεν θυμαμαι γιατι παει καιρος. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι το nod32 δεν μπορουσε -δεν ξερω γιατι- να τον πεταξει απο το συστημα. Αυτο βεβαια μου χει τυχει και με το kaspersky. Να ανακαλυψουν δηλαδη ιο, αλλα να μην μπορουν να τον απομακρυνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.