George_K Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2006 Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με την οθόνη μου. Εδώ και κάποιο καιρό άκουγα κάποιους θορύβους από μέσα και τρεμόπαιζε η εικόνα (για δευτερόλεπτα, μετά έφτιαχνε). Χθες όταν την ανοιξα, η εικόνα παραμορφώθηκε και από τετράγωνη, απέκτησε κάποιες καμπύλες στα πλάγια. Χαμηλώνοντας το refresh rate σε 70Hz η εικόνα γίνεται κανονική, αλλά σε πιο μεγάλο αλλοιώεται όπως περιέγραψα παραπάνω. Τι μπορεί να φταίει? Πώς μπορώ ν'ανεβάσω μια φωτογραφία για να κατάλαβετε ακριβώς τι εννοώ? Πατώντας μου βγάζει http://. Aυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχω άνεβασμένη την εικόνα στο internet? Please help
qbiefox Δεκέμβριος 9, 2006 #2 Δεκέμβριος 9, 2006 Δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών στο μηχάνιμά σου ή μια άλλη οθόνη να μας πεις τι γίνεται ώστε να προσδιορίσουμε που είναι το πρόβλημα. Κάτι απο αυτά τα 2 φταίει. Και κάτι άλλο : CRT ή TFT οθόνη έχεις?Υ.Γ.: Δες και αυτό : εισαγωγή εικόνας
George_K Δεκέμβριος 9, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 9, 2006 Η οθόνη είναι crt σχεδόν 5ετίας, ενώ η κάρτα γραφικών σχετικά καινούρια. Παρακάτω φαίνεται το πρόβλημα:
qbiefox Δεκέμβριος 9, 2006 #4 Δεκέμβριος 9, 2006 Χμμμ... παίζει κάτι να τα έφτυσε και να μην σηκώνει πολλα Hz.... Δοκίμασες να φτιάξεις τα geometry settings από το OSD της οθόνης? Όταν αλλάζεις αναλύσεις / Hz σε CRT οθόνη, πρέπει να κανεισ διαφορετικές ρυθμίσεις, όμως αυτό που μου δείχνεις είναι υπερβολικό. Και πάλι ομως, μάλλον θα μπορείς να το φτιάξεις από το μενού της οθόνης σου.
George_K Δεκέμβριος 9, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 9, 2006 Όντως πείραξα το geometry της οθόνης και ως δια μαγείας φτιάχτηκε η εικόνα. Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ότι το χα κάνει αυτό και πιο πριν (με το που είδα το πρόβλημα), αλλά δεν έγινε τίποτα. Τι να πω? Ίσως είναι στα τελευταία της η οθόνη. Thanx anyway!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.