Jump to content

Πρόβλημα με εικόνα οθόνης

George_K

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με την οθόνη μου. Εδώ και κάποιο καιρό άκουγα κάποιους θορύβους από μέσα και τρεμόπαιζε η εικόνα (για δευτερόλεπτα, μετά έφτιαχνε). Χθες όταν την ανοιξα, η εικόνα παραμορφώθηκε και από τετράγωνη, απέκτησε κάποιες καμπύλες στα πλάγια.

Χαμηλώνοντας το refresh rate σε 70Hz η εικόνα γίνεται κανονική, αλλά σε πιο μεγάλο αλλοιώεται όπως περιέγραψα παραπάνω.

Τι μπορεί να φταίει?

Πώς μπορώ ν'ανεβάσω μια φωτογραφία για να κατάλαβετε ακριβώς τι εννοώ? Πατώντας %7Boption%7D μου βγάζει http://. Aυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχω άνεβασμένη την εικόνα στο internet?

Please help

Δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών στο μηχάνιμά σου ή μια άλλη οθόνη να μας πεις τι γίνεται ώστε να προσδιορίσουμε που είναι το πρόβλημα. Κάτι απο αυτά τα 2 φταίει. Και κάτι άλλο : CRT ή TFT οθόνη έχεις?

Υ.Γ.: Δες και αυτό : εισαγωγή εικόνας

Η οθόνη είναι crt σχεδόν 5ετίας, ενώ η κάρτα γραφικών σχετικά καινούρια.

Παρακάτω φαίνεται το πρόβλημα:

post-1953-1416072920,0687_thumb.jpg

Χμμμ... παίζει κάτι να τα έφτυσε και να μην σηκώνει πολλα Hz.... Δοκίμασες να φτιάξεις τα geometry settings από το OSD της οθόνης? Όταν αλλάζεις αναλύσεις / Hz σε CRT οθόνη, πρέπει να κανεισ διαφορετικές ρυθμίσεις, όμως αυτό που μου δείχνεις είναι υπερβολικό. Και πάλι ομως, μάλλον θα μπορείς να το φτιάξεις από το μενού της οθόνης σου. :)

Όντως πείραξα το geometry της οθόνης και ως δια μαγείας φτιάχτηκε η εικόνα. Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ότι το χα κάνει αυτό και πιο πριν (με το που είδα το πρόβλημα), αλλά δεν έγινε τίποτα. Τι να πω? Ίσως είναι στα τελευταία της η οθόνη. Thanx anyway!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.