unreal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2006 Yo! :banging: Ψάχνω να αγοράσω το κουτάκι AOpen G325! Πέρασα απο το mg manager αλλα δεν το είχε :/ Στο hardshop το ειχε. αλλα μαζι με τροφοδοτικό! Εγω το θέλω χωρίς! Το βρήκα και σε ενα E-shop στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ αλλα πρεπει να πληρώσω έξοδα αποστολής!! Καμιά ιδέα που μπορώ να το βρώ εδώ στην Αθήνα χωρίς τροφοδοτικό? ευχαριστω για το χρονο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 skroutz it then..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 εισαι σιγουρος οτι χωραει αλλο τροφοδοτικο;επειδη περασε απο τα χερια μου, δε μου φανηκε οτι θα βρεις ευκολα αλλο τροδοφοτικο να το χωρεσεις μεσα στη θηκη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Δεκέμβριος 9, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:29] εισαι σιγουρος οτι χωραει αλλο τροφοδοτικο; επειδη περασε απο τα χερια μου, δε μου φανηκε οτι θα βρεις ευκολα αλλο τροδοφοτικο να το χωρεσεις μεσα στη θηκη του. ναι ε? το τροφοδοτικό του ήταν αθορυβο? μπας και θυμάσαι? ΑΝ και σε review Που εχω δει λενε οτι χωράνε ολα τα κανονικά ATX PSUs! εσυ απο που το είχες παρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27497&highlight=G325 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 απ οτι θυμαμαι η μονη διαφορα του ''δικου'' του τροφοδοτικου εναι μια πατουρα που εχει για να πιασει πανω στο κουτικατα τα αλλα, απο διαστασεις πχ, ειναι standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Οκτώβριος 19, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Μετα απο τοσα χρονια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κουτι, βρισκω πλεον δυο καταστηματα που το εχουν ξεχασμενο. Βγηκε καλο αυτο το κουτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkagg Οκτώβριος 20, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Yo! :banging: Ψάχνω να αγοράσω το κουτάκι AOpen G325! Πέρασα απο το mg manager αλλα δεν το είχε :/ Στο hardshop το ειχε. αλλα μαζι με τροφοδοτικό! Εγω το θέλω χωρίς! Το βρήκα και σε ενα E-shop στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ αλλα πρεπει να πληρώσω έξοδα αποστολής!! Καμιά ιδέα που μπορώ να το βρώ εδώ στην Αθήνα χωρίς τροφοδοτικό? ευχαριστω για το χρονο σας! AOPEΝ G325 :: CA-MICROLAND.GR Είχα πάει τις προάλλες και το είχε σε μια γωνιά ξεχασμένο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.