Jump to content

AOpenG325 που?

unreal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Yo! :banging:

Ψάχνω να αγοράσω το κουτάκι AOpen G325! Πέρασα απο το mg manager αλλα δεν το είχε :/

Στο hardshop το ειχε. αλλα μαζι με τροφοδοτικό! Εγω το θέλω χωρίς! Το βρήκα και σε ενα E-shop στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ αλλα πρεπει να πληρώσω έξοδα αποστολής!!

Καμιά ιδέα που μπορώ να το βρώ εδώ στην Αθήνα χωρίς τροφοδοτικό?

ευχαριστω για το χρονο σας! :D

εισαι σιγουρος οτι χωραει αλλο τροφοδοτικο;

επειδη περασε απο τα χερια μου, δε μου φανηκε οτι θα βρεις ευκολα αλλο τροδοφοτικο να το χωρεσεις μεσα στη θηκη του.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:29]

εισαι σιγουρος οτι χωραει αλλο τροφοδοτικο;

επειδη περασε απο τα χερια μου, δε μου φανηκε οτι θα βρεις ευκολα αλλο τροδοφοτικο να το χωρεσεις μεσα στη θηκη του.

ναι ε? :p

το τροφοδοτικό του ήταν αθορυβο? :p μπας και θυμάσαι?

ΑΝ και σε review Που εχω δει λενε οτι χωράνε ολα τα κανονικά ATX PSUs!

εσυ απο που το είχες παρει? :p

απ οτι θυμαμαι η μονη διαφορα του ''δικου'' του τροφοδοτικου εναι μια πατουρα που εχει για να πιασει πανω στο κουτι

κατα τα αλλα, απο διαστασεις πχ, ειναι standard

• 5 years later...

Μετα απο τοσα χρονια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κουτι, βρισκω πλεον δυο καταστηματα που το εχουν ξεχασμενο.

Βγηκε καλο αυτο το κουτι;

Yo! :banging:

Ψάχνω να αγοράσω το κουτάκι AOpen G325! Πέρασα απο το mg manager αλλα δεν το είχε :/

Στο hardshop το ειχε. αλλα μαζι με τροφοδοτικό! Εγω το θέλω χωρίς! Το βρήκα και σε ενα E-shop στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ αλλα πρεπει να πληρώσω έξοδα αποστολής!!

Καμιά ιδέα που μπορώ να το βρώ εδώ στην Αθήνα χωρίς τροφοδοτικό?

ευχαριστω για το χρονο σας! :D

AOPEΝ G325 :: CA-MICROLAND.GR

Είχα πάει τις προάλλες και το είχε σε μια γωνιά ξεχασμένο!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.