johnnymous Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Σκέφτηκα να να παίξουμε ένα γνωστό παιγνίδι με στίχους από τραγούδιαΟι όροι του παιγνιδιού είναι απλοί και εύκολοιΘα αρχίσω εγώ με κάποιους στίχους από ένα τραγούδι κι εσείς θα πρέπει να γράψετε άλλους (όσους θέλετε - ρεφραιν ή κουπλέ) πρέπει όμως να περιέχεται μία λέξη από το προηγούμενο κομμάτι που έχει γραφτεί!Έτσι θα δημιουργηθεί μία αλυσίδα τραγουδιών που το καθένα με το προηγούμενο του θα έχουν μία κοινή λέξη...ΠΡΟΣΟΧΗ:1.Δεν μπορείτε να αλλάζετε το μέρος του λόγου που είναι η λέξη πχ να υπάρχει η λέξη αγάπη και στο επόμενο να γράψτε ...αγαπώ.2.Μπορείτε όμως να αλλάζετε αριθμό και πτώση...(για ουσιαστικό),πρόσωπο και αριθμό (για ρήμα...)3.Καλό θα ήταν η κοινή λέξη που επιλέγετε να τη γράφετε με BOLD.την ιδέα τη πήρα από κάπου αλλού αλλά μου άρεσε για το δικό μας site.. Ας αρχίσω εγώΘα πρεπε, Θα πρεπε, Θα πρεπε να σουν εδω που σε χρειάζομαισε χρειάζομαι αφού έμαθα όλα μαζί σου να τα μοιράζομαι, να σαι νοιάζομαικαι να σ εχω ανάσα μου γη και ουρανό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκίουρος Δεκέμβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Στου παραδείσου την πόρταψηλά κάθομαι σκεπτικός.Βγαίνω έξω για μια βόλταΞάστερος ουρανός, πάντα σκοτινος Και όταν πέφτει το σκοτάδιέγω θα με ακόμα εκείΒαθιά χαραγμένο σημάδι.Να ήμουνα ο ουρανός να έβρισκα μια γηΝα κάνα μια καινούργια αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Δοκάρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2006 Τι θα γινει? θα παιξουμε σοβαρα η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκίουρος Δεκέμβριος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2006 Kατσε, έπρεπε να βάλω την λέξη που έγραψες με BOLD? η μια οποιαδήποτε από το κείμενο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 11, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2006 3.Καλό θα ήταν η κοινή λέξη που επιλέγετε να τη γράφετε με BOLD.διαβάζουμε πριν γραψουμε κάτι.. Γράφεις την λέξη που είναι με BOLD και μετά κάνεις με ΒΟΛD την δική σου λέξη που θέλει να συνεχίσει ο άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.