pavlibeis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Γεια χαρά.Αναρωτιόμουν αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσουμε τα 2,7 Giga που μας δίνει το gmail σαν backup δισκο στο διαδίκτυο.Υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός από το να στείλουμε e-mail στον εαυτό μας?Τίποτα με ftp? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 lol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dam Δεκέμβριος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Κατεβασε το Gspace ειναι extention του firefox. ουσιαστικα στελνεις παλι mail στον εαυτο σου αλλα ειναι καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Επίσης:http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm..και αν ψάξεις στο google θα βρεις κι άλλα. Μου είχα στείλει ένα καλύτερο κάποια στιγμή αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα.. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 το gmail drive ειναι το πιο γνωστο (που λεει κ ο shaman) αλλα υποψιν υπαρχουν πολλοι φοβοι ασφαλειας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Δεν θα ήταν καλύτερα να έγραφες ένα dvd??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Τα data μου στη διάθεση του Google? rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Δεκέμβριος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Είναι πολύ χρήσιμο αυτό, ειδικά για εργασίες στις οποίες θες να έχεις πρόσβαση παντού και πάντα. Συμφωνώ ως προς τη λύση του dvd αλλά δεν πιστεύω πως ο μέσος χρήστης μπορεί να έχει κάτι πιο αξιόπιστο από τους σέρβερ μια εταιρίας όπως το google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Δεκέμβριος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Αν μιλάς για μικρά αρχεία που θέλεις να τα έχεις παντού ναι φυσικά μπορείς να τα στείλεις e-mail στον εαυτό σου Εγώ έστελνα έτσι στον εαυτό μου τις εργασίες που έκανα στα εργαστήρια της σχολής μου και μάλιστα σε hotmail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.