Cronogr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Γίνεται να κάνω bios update σε ένα albatron mobo που έχω, χώρις να διαθέτω floppy disk ?? Μπορώ να φτιάξω κανένα bootable cd και να flasharw το bios απο εκεί ?? Ευχαριστώ
kallileo Δεκέμβριος 8, 2006 #2 Δεκέμβριος 8, 2006 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το WinFlash. Κανει update σχεδον σε ολα τα τσιπακια απο τα windows.
pigassos19 Δεκέμβριος 8, 2006 #3 Δεκέμβριος 8, 2006 Το σημαντικοτερο : Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος για τον οποιον θελεις να το κανεις??Αν παντως δεν εχεις καποιο προβλημα που σχετιζεται με το bios καλυτερα να το αφησεις οπως εχει!Κατα τα αλλα winflash
_K_Marios_ Δεκέμβριος 9, 2006 #4 Δεκέμβριος 9, 2006 Εγω το έκανα αλλα μου βγαζει:OnBoard bios Not award bios! Τι να κάνω?
jpavly Δεκέμβριος 9, 2006 #5 Δεκέμβριος 9, 2006 Το WinFlash είναι για Award BIOS. Η μητρική σου ποια είναι? Τι BIOS έχει?Καλύτερα να δανειστείς ένα floppy ή να αγοράσεις ένα 6-7 θα σου πάει.Και ακόμα και αν κάνεις boot από το floppy, δεν θα κάνεις το flash από εκεί.Θα κάνεις boot με το floppy και θα έχεις αντιγράψει από πριν στο C:\ το flash utility και το BIOS file. Οπότε θα τα τρέξεις από το δίσκο.
_K_Marios_ Δεκέμβριος 9, 2006 #6 Δεκέμβριος 9, 2006 η μητρική μου είναι η MSI 865PE neo 2 κ ανιμετοπίζω ένα πρόβλημα γιαυτό θέλω να κάνω κ bios update(καθως παιζω xpand rally μου βγαζει μια μπλέ οθόνη κ λεει κατι για bios , physical memory.... κατι τέτοια στα αγγλικα κ λέει κατι για ενα αρχείο protocls.sys)
Doom Δεκέμβριος 9, 2006 #7 Δεκέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Το WinFlash είναι για Award BIOS. Η μητρική σου ποια είναι? Τι BIOS έχει?Καλύτερα να δανειστείς ένα floppy ή να αγοράσεις ένα 6-7 θα σου πάει.Και ακόμα και αν κάνεις boot από το floppy, δεν θα κάνεις το flash από εκεί.Θα κάνεις boot με το floppy και θα έχεις αντιγράψει από πριν στο C:\ το flash utility και το BIOS file. Οπότε θα τα τρέξεις από το δίσκο. αμα εχει ntfs χλωμο το κοβω
lord Δεκέμβριος 9, 2006 #9 Δεκέμβριος 9, 2006 Αν το πρόβλημα σου (αν κατάλαβα καλά) είναι να κάνεις boot σε dos χωρίς τη χρήση floppy τότε η πιο κάτω εικόνα έχει την λύση που ψάχνεις. Γραφείς σε cd dos και το bios και κάνεις boot από cd σε dos
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.