Jpp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Ειχα τους catalyst 6.9 για να βαλω τους 6.11 Αντι να παω στο unistalling tool πηγα απο το start menu και πατησα unistall. Η διαδικασια κολλησε στη μεση και την εκανα end. Μετα αφου κολλησε θυμηθηκα να χρησιμοποιησω το tool. Μου εβγαλε ενα initiallize error αλλα παρολα αυτα μου ειπε να κανω unistall. Μετα προσπαθησα να βαλω τους : 6.8, 6.9, 6.11 αλλα τπτ. Κατα την εγκατασταση μου βγαζει το παρακατω error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Δοκιμασε το driver cleanerhttp://www.drivercleaner.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Δεκέμβριος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Δεν εκανε δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Δοκιμασε να βαλεις κανεναν modified απο το guru3d.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Δεκέμβριος 8, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Tελικα μπηκα στα windows σε vga mode και εγινε κανονικα το setup. thanks kallileo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.