kfrei Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2010 νομιζω ειναι μια πολυ καλή προσφορα απο wind F2G....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268067sms (κενο) στο 1245το εκανα και παιζει μια χαρα.... πειτε σε οσους εχουν f2G να το ενεργοποιησουν και σε ολους τους αλλους να παρουν μια f2g sim και να το ενεργοποιησουν.....εχω κανα 2 ... θα τις φερω στο καφε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 νομιζω ειναι μια πολυ καλή προσφορα απο wind F2G....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268067sms (κενο) στο 1245το εκανα και παιζει μια χαρα.... πειτε σε οσους εχουν f2G να το ενεργοποιησουν και σε ολους τους αλλους να παρουν μια f2g sim και να το ενεργοποιησουν.....εχω κανα 2 ... θα τις φερω στο καφε.....Τρελή προσφορά. Τσαμπέ όλα! Σήμερα πήρα με 5€ μια καρτούλα, δεν είχα καμία καβάτζα. Και θα πέσει και παραγγελία από ebay για huawei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfrei Μάρτιος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Τρελή προσφορά. Τσαμπέ όλα! Σήμερα πήρα με 5€ μια καρτούλα, δεν είχα καμία καβάτζα. Και θα πέσει και παραγγελία από ebay για huawei...βρες την πιο φτηνη τιμη .... και σου πουλαω το δικο μου.... Ηuawei Ε169 7.2Mbps + microSD slot Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 βρες την πιο φτηνη τιμη .... και σου πουλαω το δικο μου.... Ηuawei Ε169 7.2Mbps + microSD slotΑυτό είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfrei Μάρτιος 15, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Αυτό είναι?Ναι. Σε μαυρο (και unlocked ενοειται) θυμισε μου να στο φερω στο καφε να το δοκιμασεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάρτιος 15, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Σε laptop που εχει υποδοχη για sim ενσωματομενη γινεται να εχεις ετσι mobile internet?...αν ναι τι ρυθμισεις χρειαζονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάρτιος 15, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 νομιζω ειναι μια πολυ καλή προσφορα απο wind F2G....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268067sms (κενο) στο 1245το εκανα και παιζει μια χαρα.... πειτε σε οσους εχουν f2G να το ενεργοποιησουν και σε ολους τους αλλους να παρουν μια f2g sim και να το ενεργοποιησουν.....εχω κανα 2 ... θα τις φερω στο καφε.....Καβατζώνω την μία από τις δύο!!Και αν πάρεις άλλο 3G Modem μου λες για να πάρουμε μαζί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfrei Μάρτιος 16, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Καβατζώνω την μία από τις δύο!!Και αν πάρεις άλλο 3G Modem μου λες για να πάρουμε μαζί! ok.... η μια για σενα και η αλλη παει για Ασυρματο "τσαμπε" Ιντερνετ Δοκιμασα τη f2g sim στο 3G Modem (σε win7 32 bit και Vista) και παιζει αψογα...... Αυτα ειναι παιδες ...... τσαμπα ασυρματο Internet 1.5GΒ /ανα μηνα ...... εφερε επανασταση η wind.... επιασε χωρις κεραια μεχρι 95-100 KByte/s..... κατεβασε torrent..... εκανε surfing παντου ...... αλλα οπως ειναι αναμενομενο ..... δεν παιζει σωστα στο youtube..... (κομμενα απο τη wind οπως και στο wind plus σε βγαζει σε ιστοσελιδα youtube "mobile mode is on" ) ..... αλλα θα ζησουμε και χωρις αυτο στο ασυρματο inet...... [ATTACH]7695[/ATTACH] να δουμε ποιος θα πληρωνει 5ευρω και 10 ανα μηνα για whats up και cu (χωρις Ιντερνετ)....οταν η wind τα δινει τσαμπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Μάρτιος 16, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 ok.... η μια για σενα και η αλλη παει για Ασυρματο "τσαμπε" ΙντερνετΔοκιμασα τη f2g sim στο 3G Modem (σε win7 32 bit και Vista) και παιζει αψογα...... Αυτα ειναι παιδες ...... τσαμπα ασυρματο Internet 1.5GΒ /ανα μηνα ...... εφερε επανασταση η wind....επιασε χωρις κεραια μεχρι 95-100 KByte/s..... κατεβασε torrent..... εκανε surfing παντου ...... αλλα οπως ειναι αναμενομενο ..... δεν παιζει σωστα στο youtube..... (κομμενα απο τη wind οπως και στο wind plus σε βγαζει σε ιστοσελιδα youtube "mobile mode is on" ) ..... αλλα θα ζησουμε και χωρις αυτο στο ασυρματο inet......να δουμε ποιος θα πληρωνει 5ευρω και 10 ανα μηνα για whats up και cu (χωρις Ιντερνετ)....οταν η wind τα δινει τσαμπα....Με gint ή gwap είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 16, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Στο κινητό μπορώ να έχω ίντερνετ τζάμπα ή μόνο σε laptop με το stick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Μάρτιος 16, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Για όπου θες είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Για να δούμε αν έχουμε τίποτα "αντίποινα" από What's Up και CU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfrei Μάρτιος 16, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Με gint ή gwap είσαι;οι ρυθμισεις για κινητο ειναι:APN: gint.b-online.grUsername: Nothing [blank Field]Password: Nothing [blank Field]οι ρυθμισεις για usb modem ειναι:APN: gint.b-online.grUsername: Nothing [blank Field]Password: Nothing [blank Field]Dial: *99#Οι ρυθμισεις ερχονται αυτοματα στο κινητο με δωρεαν μυνημα SMSκενο στο 19349 ή INTERNET στο 19349Ο υπολοιπομενος χρονος ομιλιας αναφερεται με δωρεαν τηλεφωνο στο 1245ή με δωρεαν SMS : ΥΠ στο 1245Στο κινητό μπορώ να έχω ίντερνετ τζάμπα ή μόνο σε laptop με το stick? Λειτουργει και σε κινητο και σε modem stick.Το θεμα ειναι πως θα κανουμε το κινητο να λειτουργισει ως modem.Me to wind ADSM ειναι απλο, μεσα απο το κινητο κανεις Internet sharing και ολα παιζουν. Με το wind Plus δεν μου εκατσε, και με αυτο μαλον χλωμο το βλεπω να παιξει σε PC χωρις USB modem..... Ας μας πει ο NickL αν το καταφερει με το iPhone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfrei Μάρτιος 16, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Drivers για τα USB modem που υποστηριζει η WIND θα βρειτε ΕΔΩHUAWEI E169 USB MODEM STICK 3G UNLOCKED 7.2 Mbp USED [53 euro]Vodafone Huawei K3520 / E169 Mobile Broadband Modem 3G [47 euro]Εχω το HUAWEI-E169 7.2Mbps [unlocked] δοκιμασμενο σε WIND και Vodafone και παιζει μια χαρα. Υποστηρίζει ομιλια, data και SMS και statistics για upload/download. Δεχεται επίσης και microSD (μεχρι 8GB δοκιμασμενο) και εξωτερική κεραια. Φυσικα πριν παρετε οτιδηποτε ελεξτε ότι στην περιοχη που θα το χρησιμοποιησετε ότι υπαρχει 3G σημα από την WIND , γιατι αλλιως θα είστε με 6ΚΒ/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen3 Μάρτιος 16, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Εγώ δεν κατάλαβα ως προς τι τόσος ενθουσιασμός.Αν μπορείτε εξηγήστε μου λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 16, 2010 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Εγώ δεν κατάλαβα ως προς τι τόσος ενθουσιασμός.Αν μπορείτε εξηγήστε μου λίγο.To οτι μπορεις να εχεις Free Ιντερνετ στο κινητο/laptop whatever..οπου και αν βρισκεσαι δωρεαν μεχρι της 30/4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfrei Μάρτιος 16, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 To οτι μπορεις να εχεις Free Ιντερνετ στο κινητο/laptop whatever..οπου και αν βρισκεσαι δωρεαν μεχρι της 30/4?H ενεργοποιηση στο 1245 (αν εχεις ηδη F2G) / ή αγορα/ δήλωση ενος νεου F2G [ 5 ευρώ κοστιζει μαι νεα sim F2G ] πρεπει να γινει μεχρι 30/4/2010.Η προσφορα για όσους την εχουν ενεργοποιησει θα ιχυει για ολο το 2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 16, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Το κινητό πρέπει να έχει 3G? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Μάρτιος 16, 2010 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Άμα θες να χεις μεγαλύτερες ταχύτητες και όχι dial up, τότε ναι, καλό είναι να έχει 3g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάρτιος 16, 2010 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Για αυτο που ρωτησα ξερει κανεις τι γινεται?...δηλαδη χωρις στικακι αλλα ενσωματωμενο σε λαπτοπ κανει δουλεια και τι ρυθμισεις θελει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.