Jump to content

Προσφορά Wind F2G/Δωρεάν Ίντερνετ για όλο το 2010

kfrei

Recommended Posts

νομιζω ειναι μια πολυ καλή προσφορα απο wind F2G....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268067

sms (κενο) στο 1245

το εκανα και παιζει μια χαρα.... πειτε σε οσους εχουν f2G να το ενεργοποιησουν και σε ολους τους αλλους να παρουν μια f2g sim και να το ενεργοποιησουν.....

εχω κανα 2 ... θα τις φερω στο καφε.....

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

sms (κενο) στο 1245

το εκανα και παιζει μια χαρα.... πειτε σε οσους εχουν f2G να το ενεργοποιησουν και σε ολους τους αλλους να παρουν μια f2g sim και να το ενεργοποιησουν.....

Τρελή προσφορά. Τσαμπέ όλα! Σήμερα πήρα με 5€ μια καρτούλα, δεν είχα καμία καβάτζα. Και θα πέσει και παραγγελία από ebay για huawei...

Τρελή προσφορά. Τσαμπέ όλα! Σήμερα πήρα με 5€ μια καρτούλα, δεν είχα καμία καβάτζα. Και θα πέσει και παραγγελία από ebay για huawei...

βρες την πιο φτηνη τιμη .... και σου πουλαω το δικο μου.... Ηuawei Ε169 7.2Mbps + microSD slot

sms (κενο) στο 1245

Καβατζώνω την μία από τις δύο!!

Και αν πάρεις άλλο 3G Modem μου λες για να πάρουμε μαζί!

Καβατζώνω την μία από τις δύο!!

Και αν πάρεις άλλο 3G Modem μου λες για να πάρουμε μαζί!

ok.... η μια για σενα και η αλλη παει για Ασυρματο "τσαμπε" Ιντερνετ

Δοκιμασα τη f2g sim στο 3G Modem (σε win7 32 bit και Vista) και παιζει αψογα...... Αυτα ειναι παιδες ...... τσαμπα ασυρματο Internet 1.5GΒ /ανα μηνα ...... εφερε επανασταση η wind....

επιασε χωρις κεραια μεχρι 95-100 KByte/s..... κατεβασε torrent..... εκανε surfing παντου ...... αλλα οπως ειναι αναμενομενο ..... δεν παιζει σωστα στο youtube..... (κομμενα απο τη wind οπως και στο wind plus σε βγαζει σε ιστοσελιδα youtube "mobile mode is on" ) ..... αλλα θα ζησουμε και χωρις αυτο στο ασυρματο inet......

[ATTACH]7695[/ATTACH]

να δουμε ποιος θα πληρωνει 5ευρω και 10 ανα μηνα για whats up και cu (χωρις Ιντερνετ)....οταν η wind τα δινει τσαμπα....

post-11-1414343414,8643_thumb.jpg

ok.... η μια για σενα και η αλλη παει για Ασυρματο "τσαμπε" Ιντερνετ

Δοκιμασα τη f2g sim στο 3G Modem (σε win7 32 bit και Vista) και παιζει αψογα...... Αυτα ειναι παιδες ...... τσαμπα ασυρματο Internet 1.5GΒ /ανα μηνα ...... εφερε επανασταση η wind....

επιασε χωρις κεραια μεχρι 95-100 KByte/s..... κατεβασε torrent..... εκανε surfing παντου ...... αλλα οπως ειναι αναμενομενο ..... δεν παιζει σωστα στο youtube..... (κομμενα απο τη wind οπως και στο wind plus σε βγαζει σε ιστοσελιδα youtube "mobile mode is on" ) ..... αλλα θα ζησουμε και χωρις αυτο στο ασυρματο inet......

να δουμε ποιος θα πληρωνει 5ευρω και 10 ανα μηνα για whats up και cu (χωρις Ιντερνετ)....οταν η wind τα δινει τσαμπα....

Με gint ή gwap είσαι;

Με gint ή gwap είσαι;

οι ρυθμισεις για κινητο ειναι:

APN: gint.b-online.gr

Username: Nothing [blank Field]

Password: Nothing [blank Field]

οι ρυθμισεις για usb modem ειναι:

APN: gint.b-online.gr

Username: Nothing [blank Field]

Password: Nothing [blank Field]

Dial: *99#

Οι ρυθμισεις ερχονται αυτοματα στο κινητο με δωρεαν μυνημα SMS

κενο στο 19349 ή INTERNET στο 19349

Ο υπολοιπομενος χρονος ομιλιας αναφερεται με δωρεαν τηλεφωνο στο 1245

ή με δωρεαν SMS : ΥΠ στο 1245

Στο κινητό μπορώ να έχω ίντερνετ τζάμπα ή μόνο σε laptop με το stick?

Λειτουργει και σε κινητο και σε modem stick.

Το θεμα ειναι πως θα κανουμε το κινητο να λειτουργισει ως modem.

Me to wind ADSM ειναι απλο, μεσα απο το κινητο κανεις Internet sharing και ολα παιζουν. Με το wind Plus δεν μου εκατσε, και με αυτο μαλον χλωμο το βλεπω να παιξει σε PC χωρις USB modem..... Ας μας πει ο NickL αν το καταφερει με το iPhone....

Drivers για τα USB modem που υποστηριζει η WIND θα βρειτε ΕΔΩ

HUAWEI E169 USB MODEM STICK 3G UNLOCKED 7.2 Mbp USED [53 euro]

Vodafone Huawei K3520 / E169 Mobile Broadband Modem 3G [47 euro]

Εχω το HUAWEI-E169 7.2Mbps [unlocked] δοκιμασμενο σε WIND και Vodafone και παιζει μια χαρα. Υποστηρίζει ομιλια, data και SMS και statistics για upload/download. Δεχεται επίσης και microSD (μεχρι 8GB δοκιμασμενο) και εξωτερική κεραια.

Φυσικα πριν παρετε οτιδηποτε ελεξτε ότι στην περιοχη που θα το χρησιμοποιησετε ότι υπαρχει 3G σημα από την WIND , γιατι αλλιως θα είστε με 6ΚΒ/s.

Εγώ δεν κατάλαβα ως προς τι τόσος ενθουσιασμός.

Αν μπορείτε εξηγήστε μου λίγο.

To οτι μπορεις να εχεις Free Ιντερνετ στο κινητο/laptop whatever..οπου και αν βρισκεσαι δωρεαν μεχρι της 30/4?

To οτι μπορεις να εχεις Free Ιντερνετ στο κινητο/laptop whatever..οπου και αν βρισκεσαι δωρεαν μεχρι της 30/4?

H ενεργοποιηση στο 1245 (αν εχεις ηδη F2G) / ή αγορα/ δήλωση ενος νεου F2G [ 5 ευρώ κοστιζει μαι νεα sim F2G ] πρεπει να γινει μεχρι 30/4/2010.

Η προσφορα για όσους την εχουν ενεργοποιησει θα ιχυει για ολο το 2010.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.