GoriLLakoS Φεβρουάριος 17, 2007 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από tolis9 Με συγχωρειτε.....τα WR ποσο ειναι?????? 5700 περιπου Αρχική απάντηση από Teodor_ch έχει φτάσει κανείς fsb 600 με την p5b dlx? είστε τόσο κοντά και είναι κρίμα να μην πηγαίνει 10-20 παραπάνω. με το vdroop τί μειονεκτήματα υπάρχουν? εννοώ αφού προσφέρει σταθερότητα γιατί δε φτιάχνει την "ατέλεια" ο κατασκευαστής απο την αρχή? κάνοντας vdroop mod ζορίζουμε περισσότερο τη μητρική? 618 ειναι το μεγιστο... Ωραιος Διονυση....:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Φεβρουάριος 18, 2007 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από anthis [Χθες, στις 13:23] Οι θερμοκρασίες αυτές που λένε 140-150 βαθμούς ανταπορκίνονται στην πραγματικότηητα ή είναι κάποιο bug? Νομίζω σε τέτοια θερμοκρασία ο επεξεργαστής ανατινάζεται...Το έχω δει σε βίντεο... οι 150 βαθμοι στην P5B Deluxe αντιστοιχουν σε -106 αυτο γινετε γιατι απο 0 και κατω το ASUS Probe διαβαζει το -1 σαν 255, το -2 σαν 254 κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightBird Φεβρουάριος 23, 2007 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Οτι καλυτερο εχω καταφερει με τον INTEL Ε6400 OCZ platinum editon 800MHz ASUS P5B DLX Thermaltake BigWater Se Η μεγαλυτερη συχνοτητα στην οποι καταφερα να τρεξω SuperPI 1M Kαι αυτη ειναι η μεγαλυτερη συχνοτητα που πετυχα γενικα χωρις ομως να καταφερω να τρεξω SuperPI γιατι εβγαζε διαφορα ERRORS CPU-Z Validate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.