DarkSaga Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 και mp3 για w800 συσκευήγνωρίζει κανείς αν τα mp3 και το ραδιοφωνο λειτουργούν με τα hands free?φίλος μου είπε πως με motorola bluetooth hands free των 30Ε έκανε τα πάνταη sony θέλει ~100Ε για το αντίστοιχοέχει κανεις εμπειρία επι του θέματος?τα απλά νοναμε μεταφέρουν mp3 η μόνο κλήσεις????
dimitris74 Δεκέμβριος 7, 2006 #2 Δεκέμβριος 7, 2006 εισαι σιγουρος οτι γινεται με το μοτορολα? απο οτι εχω ακουσει δεν γινεται να μεταφερεις mp3
pigassos19 Δεκέμβριος 7, 2006 #3 Δεκέμβριος 7, 2006 Το πρωτοκολλο bluetooth ειναι κοινο για ολες τις εταιρειες!Παρολα αυτα τα ericsson παρουσιαζουν καποιες ασυμβατοτητες με τα bluetooth αλλων εταιρειων!Σιγουρα δε θα εχεις προβλημα να κανεις τηλεφωνα αλλα οσον αφορα το να ακους μουσικη καλυτερο ειναι να το τσεκαρεις με καποιο που το εχει ηδη δοκιμασει!
ang3l Δεκέμβριος 7, 2006 #4 Δεκέμβριος 7, 2006 Επειδή έχω δοκιμάσει τα handsfree bluetooth μου (SE) σε τρία κινητά (SE, Nokia, Qtek) μπορώ να πω ότι κάθε συσκευή τα διαχειρίζεται αλλιώς!Και διευκρινίζω με μερικά παραδείγματα.- Με το Κ700 τα handsfree ενεργοποιούνται μόνο όταν έκανα κλήση και συγκεκριμένα όταν άρχιζε να χτυπάει το τηλέφωνο (στο πρώτο τουτ που λεν). Όλη την υπόλοιπη ώρα ήταν σε standby.- Με το 6021 τα handsfree ενεργοποιούνται με το πάτημα οποιουδήποτε κουμπιού και αυτόματα όλοι οι ήχοι μεταφέρονται σ' αυτό, ακόμα και ο ήχος από τα κουμπιά που πατάς! Αν δεν πατήσεις τπτ για κανα2 δευτερόλεπτα, μπαίνουν σε standby.Πού θέλω να καταλήξω? Θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις τα συμβατά μοντέλα, και ακόμα καλύτερα να ανοίξεις ένα θεματάκι σε κανένα εξειδικευμένο forum με κινητά και τέτοια!
pigassos19 Δεκέμβριος 8, 2006 #5 Δεκέμβριος 8, 2006 Οπως και αν εχει το καλυτερο που μπορεις να κανεις, για να εχεις και το κεφαλι σου σιγουρο, ειναι το bluetooth που θα παρεις να ειναι της ιδιας εταιρειας με το κινητο σου!
manolis Δεκέμβριος 8, 2006 #6 Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από dimitris74 εισαι σιγουρος οτι γινεται με το μοτορολα? απο οτι εχω ακουσει δεν γινεται να μεταφερεις mp3 Αν εννοείτε να ακούς mp3 απο το bt ακουστικό ναι γίνεται με Motorola.( Αν όχι.... sorry for the :OT: )
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 8, 2006 #7 Δεκέμβριος 8, 2006 εμενα παντως με το προηγουμενο μου s&e V600 δεν γινοταν να ακουσεις mp3 απο το bt.το ιδιο και στο Κ750 που εχω τωρα. δεν ξερω αν ειναι 8εμα ΒΤ ακουστικου ομως ή αν γενικα δεν μπορεις να παιξεις τα mp3 στο ΒΤ στα s&e.. αν μα8εις παντως κατι περισσοτερο feel free to share it with us
pigassos19 Δεκέμβριος 8, 2006 #8 Δεκέμβριος 8, 2006 Εμενα παντως που ειναι και τα δυο motorola μια χαρα τα ακουω ολα!Βασικα το bluetooth πρεπει να λειτουργει οπως ακριβως και ενα ενσυρματο handsfree! Οταν ομως δεν ειναι συμβατο, σύνηθες φαινομενο στα ericsson, τοτε το μονο που ακου ειναι οι κλησεις!Παλι καλα
DarkSaga Δεκέμβριος 8, 2006 Author #9 Δεκέμβριος 8, 2006 το γνήσιο της sony που παίζει ασύρματα τα πάντα κάνει 100+ και πολύ απλά δεν τα αξίζειμε τόσα παίρνω και mp3όφωνοαπλά έλεγα αν κάποιος ακόμα επικύρωνε την πληροφορία για τα motorola bt-handsfreeσε άσχετο κινητό να το έπαιρναστα mediamarkt ακόμα δοκιμάζεις τα πάντα?λεω να περάσω αυριο μια βόλτα για επιτόπιο έλεγχο....
DarkSaga Δεκέμβριος 9, 2006 Author #10 Δεκέμβριος 9, 2006 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003088Απολαύστε στερεοφωνικό ήχο από: H/Y, συμβατό κινητό τηλέφωνο (A2DP profile ή SYMBIAN), iPOD/MP3/CD/DVD, TV/HiFi.αυτό σημαίνει οτι μου κάνει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.