nickstamat Δεκέμβριος 10, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 και εγω Ιουλιο 2006 τα πηρα και ειναι με push connectors nickstamat απο που τα πηρες και ειναι ετσι??? Υπαρχουν τρεις κατηγοριες απο καλωδια τα τελειως φτηνα 0,10- 2 ε το μετρο τα μεσαια 2- 20 ε το μετρο και τα ακριβα 150 και πανω μολις ψαξις θα το δεις Δεν τα πήρα ακόμη... Θέλω να τα πάρω και θέλω την έκδοση με push connectors... Και θέλω να ξέρω ποια κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Δεκέμβριος 10, 2006 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Στο Media Markt (φάληρο καθώς και στο καινούργιο που είναι στο village ρέντη) αυτά που είχαν ανοιχτά είχαν push connectors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 10, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Thanx για την πληροφορία! Για καλώδια βρήκα την Monster Cables και πρέπει να είναι καλή... Στο site της Canton δεν βρήκα καλώδια... Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 11, 2006 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2006 αυτο για την παλια εκδοση δεν το νομιζω. τα εχω 2 χρονια τουλαχιστον και ειναι με push και εμενα... θα το κοιταξω να σας πω date αγορας... edit... το λοιπον 10-2-2005 περιπου αγορα..και με push... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msi Δεκέμβριος 18, 2006 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 γεια, εγώ σήμερα τα πείρα και είναι και εμένα με push connectors , Υ.Γ τα ηχεία είναι απίστευτα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCKY Απρίλιος 28, 2007 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Μια ερώτηση για να κταλάβω και εγώ, τελικά τα ηχεία που κυκλοφορούν αφτη τη στιγμή στην αγορά ειναι με push conectors η με βίσμα RCA? Ρωτάω γαιτί ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω αυτα τα ηχεία και θέλω με push conectors. Γι' αυτό αν κανείς ξέρει που μπορώ να βρώ αυτά τα ηχεία με push conectors παρακαλώ να μου πεί.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 28, 2007 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Πριν κάνα 2μηνο τα πήρα καινούργια από τα μουλτι*** και έχουν push conectors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.