tarasque Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 Σύνθεση:Asus P4P800Intel Prescott 3ghz2*256mb DDR-400MhzPSU Advance 450 WattΣυμπτώματα:Random RebootsBSODΠροσπαθώ να διορθώσω το παραπάνω σύστημα αλλά μάταια έχω δοκιμάσει:-να τρέξω memtest86 το οποίο κολλάει με τις 2 μνήμες, με κάθε μια μόνη της, αλλά και με ένα διαφορετικό stick kingston 1gb που έχω σε άλλο μηχάνημα-αλλαγή PSU με ένα μικρότερo Chieftek 360-καθάρισμα ψύκτρας και αλλαγή πάστας για τη CPU οι θερμοκρασίες από bios φαίνονται φυσιολογικές <= 55Cπαρόλα αυτά το memtest συνεχίζει και κολλάει και ούτε συζήτηση για windowsνα υποθέσω ότι φταίει το m/b; έχετε καμιά άλλη ιδέα; (εκτός το να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα :...: )ευχαριστώ(το παρόν ερώτημα το έχω ποστάρει και σε άλλο φορουμ χωρίς να πάρω κάποια απάντηση και ζητώ συγνώμη γιατί ξέρω ότι είναι ενοχλητικό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 1)Bios update?2)στηστα και έξω από κουτί μήπως βραχυκυκλώνει τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 18:49] 1)Bios update?2)στηστα και έξω από κουτί μήπως βραχυκυκλώνει τπτ.. ..το αυτο...κοιτα και την μητρικη μπας και εχει σκασει κανας πυκνωτς/mosfet..!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Δεκέμβριος 7, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις, bios update δεν έκανα με τη λογική πως το συγκεκριμένο μηχάνημα έπαιζε τα τελευταία χρόνια ως έχει αλλά μπορώ να το δοκιμάσω και αυτό. (το μόνο που με προβληματίζει είναι που θα βρώ δισκέτα ) θα το ξηλώσω όλο τώρα να δω αν παίζει εκτός κουτιού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Eβαλες ή εβγαλες καθόλου hardware τελευταία? Μήπως φταίει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Δεκέμβριος 7, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 τίποτα, μόνο ενα δίσκο πριν κανα μήνα+ και τώρα άρχισε τα κολλήματα.τώρα οι 2 256αρες πετάνε και error στο memtest και δεν κολήσε όπως πριν, για να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.