slaught Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 Καλησπερα σε ολους το coolerακι της μαμας εχει αρχισει κατι περιεγους ηχους.Αποφασισα να το αλλαξω.Εχω δει αυτο το θεμα ειναι οτι απο πανω ακριβος μπαινει η καρτα γραφικων οποτε δεν πρεπει να ειναι πολυ ψηλο γιατι θα βρισκει.Καμια αλλη προταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 λοιπον για ψαξε το καλυτερα γιατι υπαρχουν πολλες λυσεις για το ανεμιστηρακι του chipset, www.checkmate.gr και ενα ωραιο φανακι ειναι και αυτο:http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-c0034/cl-c0034.asp καθως και το TIGER της ιδιας εταιριας.Ωραια ειναι και αυτα της Swiftech:http://www.checkmate.gr/products.php?cid=9 καθως και της ΖΑΛΜΑΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Δεκέμβριος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Οπως ειπα και πιο πανω μπαινει κατω ακριβος απο την καρτα γραφικων και θελω να ειναι μικρο στο υψος αλλιως θα βρισκει πανω του η gpu και δεν θα κουμπωνει!Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Την εχω και εγω, πολυ καλη και ειναι ειδικα σχεδιασμενη για να μην χτυπαει στην καρτα γραφικωνΣε αυτο το review exei πολλες εικονες για να καταλαβεις πως δεν χτυπαει στη καρταhttp://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=63117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Δεκέμβριος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Εγω εχω αυτο και ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Δεκέμβριος 7, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Ναι τα ειδα παιδια ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Δεκέμβριος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Και εγω τη ψυκτρα της thermalight εχω σε συνδυασμο με εναν 7αρι ανεμιστηρα.. Πολυ καλη αν και καλυπτει τις pci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Δεκέμβριος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από pcfreak Εγω εχω αυτο και ειναι μια χαρα Κι εγώ έβαλα το Titan εδω και μια βδομάδα στην Ultra-D μου (μιας και "το παλιό έκανε σαν παπάκι πειραγμένο" - © Spyrious). Aν και σε ύψος είναι οριακά να μην βρεί στη VGA, τα καταφέρνει και αποδίδει μια χαρά χωρίς θόρυβο. Πραγματικά δε χρειάζεται κάτι καλύτερο - μεγαλύτερο - ακριβότερο imho. Ζαχάρωνα πάντως και το HR-05, αλλά αποφάσισα πως θα παραγέμιζε το κουτί με φανς και pipes...Αλήθεια όσοι το έχετε το HR-05, πείτε μας, τι θερμοκρασίες έχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Εμενα που εριξε το 3200 της ατι απο dfi cfx3200 10 βαθμους χωρις ανεμιστηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Δεκέμβριος 7, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 21:51] Εμενα που εριξε το 3200 της ατι απο dfi cfx3200 10 βαθμους χωρις ανεμιστηρα Αν ειναι τοσο καλη να τρεξω να την παρω.10 βαθμοι ειναι παρα πολυ και χωρις cooler! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Δεκέμβριος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Εγω ειμαι στα >=30 ακομα και με o/c με full load.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.