Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 Έχω πάρει το NOD32 αλλά τι μαλ...κία είναι αυτή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι να πατήσω για να ψάξει για ιούς.Θέλω να ψάχνει μόνο manual αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί.Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Δεκέμβριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Λοιπον αμα ανοιξεις το nod32 πηγαινε εκει που λεει Thread Protection Modules πατα το τελευταιο που λεει nod32 και διαλεξε τον τυπο του scan που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Δεκέμβριος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Το άνοιξα, αλλά απο όλα αυτά (AMON κλπ) τι να πατήσω για να ψαξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Δεκέμβριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από slaught Λοιπον αμα ανοιξεις το nod32 πηγαινε εκει που λεει Thread Protection Modules πατα το τελευταιο που λεει nod32 και διαλεξε τον τυπο του scan που θες. το τελευταιο= NOD32 (και μετα in depth analysis or scan disks)Αρχική απάντηση από Vagelis2000Θέλω να ψάχνει μόνο manual αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί. δηλαδη δεν θες να εχεις realtime protection?για καντο πιο λιανα αυτο..γιατι να θες μονο manual? το βρισκεις βαρυ σαν software?αν πας στο tab : NOD32 system tools---scheduler/planner (or system setup) κανεις οτι επιλογες θες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Δεκέμβριος 7, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Να το πω άπλά, αυτή τη στιγμή θέλω να δώ αν ο υπολογιστής μου έχει ιο?Τι να κάνω για να ψάξει τώρα.Πατάω μια επιλογή που γράφει scan & clean και βλέπω μαζί με τα άλλα άρχεία βγάζει και μερικά κόκκινα, τι είναι ιοί? δεν νομ'ιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Δεκέμβριος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Ακολούθα τα βήματα... Όσο για τα κόκκινα δεν έχει τύχει να τα δω αλλά φαντάζομαι θα σου δίνει πληροφορίες για το τί είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Δεκέμβριος 7, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αυτό κάνω και στο ψάξιμο μου βγάζει εκτός των άλλων και μερικά κόκκινα αρχεία (troian) και μάλιστα ρωτάει να κάνω leave , delete, rename?Εγώ πατάω παντως delete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Δεκέμβριος 7, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Και μάλιστα εκτός απο τα κόκκινα μου βγάζει πολλά αρχεία μπλέ που λέει ότι δεν ανοίγουν διότι είναι κλειδωμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Δεκέμβριος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 τα μπλε ειναι οκ, μην ασχολισε..τα κοκκινα ειναι ιοι,trojan,worms κ επιλεγεις φυσικα delete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.