jax7480 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 Το προβλημα εχει εμφανιστει εδω και 2-2.5 μηνες και δυστυχως δεν εχω βρει τι μπορει να φταιει.Εχω premium account στο rapidshare.com εδω και 2 χρονια.Ποτε δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα.Για τα downloads μου χρησιμοποιουσα τον Internet Download Manager.Τους τελευταιους 2-2.5 μηνες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:Κατεβαζω καποια rar αρχεια και κατα την αποσυμπιεση με το winrar μου βγαζει οτι μερικα απο αυτα ειναι corrupted.To θεμα ειναι οτι αν τα ξανακατεβασω το αρχειο αποσυμπιεζεται σωστα.Εχει τυχει να χρειαστει να κατεβασω 3 και 4 φορες το ιδιο rar για να γινει σωστα η αποσυμπιεση.Εχω δοκιμασει να κανω την αποθηκευση σε αλλο δισκο και μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.Εχω δοκιμασει εκτος απο τον Internet Download Manager και το Cryptload αλλα και τον JDownloader. Με το ιδιο ακριβως προβλημα.Σκεφτηκα και το ενδεχομενο να φταιει η συνδεση του Internet. Εβαλα και limit στο οριο του download στα 8Mbps παλι με τα ιδια αποτελεσματα.Δοκιμασα και εγκατεστησα και νεα εκδοση του winrar με καμια αλλαγη στο αποτελεσμα.Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα? εχει γινει εκνευριστικο να κατεβαζω και να ξανακατεβαζω τα ιδια αρχεια.Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 μαλλον εχεις θεμα με τις μνημες. το παθαινα παλια με την DFI memtest και ο θεος βοηθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάρτιος 13, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 ζαχο είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα , δοκίμασα ότι και εσύ και συνέχιζε να το κάνει, ώσπου ξαφνικά σταμάτησε να το κάνει και τώρα είναι οκ. εμένα μου έκανε το εξής κουλό, ενώ είχε ίντερνετ κανονικά δεν έμπαινε στην σελίδα του rapidshare και δεν κατέβαζε με το flash get ούτε και με τον fire fox η τον i explorer , έπρεπε να κάνω reboot το router για να κατεβάσει. αλλά έστρωσε και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 Παρατηρησα και εγω θεμα με καποια Rar τα οποια δεν μπορουσαν να κατεβουν..επειδη ειχε προβλημα συγκεκριμενος Server.Δοκιμασες να ανοιξεις το PGFile?Αλλις ειναι θεμα σταθερότητας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 13, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 Η αληθεια ειναι οτι εκεινη την εποχη αλλαξα τις μνημες μου. Το θεμα ειναι ομως οτι εχω παιξει και παιχνιδια, εχω κανει και encoding με τις ωρες. Κολλημα ο υπολογιστης δεν ειχε πουθενα. Να εχει στο winrar? Δεν ειναι δυναμον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.