Jump to content

OCZ XTC Memory Cooler

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

μα το προβλημα δεν ειναι το μηκος στην προκειμενη περιπτωση..και η δικια μου η 7800gtx βγαινει περα απο το μηκος του κουλερ.το 8εμα ειναι οτι δεν χωραει η βιδα λογω παχους της καρτας και οχι λογω μηκους...

• 4 months later...

Προφανως η Ocz δεν σκεφτηκε οτι με τις καρτες μεγαλου μηκους θα εχουμε προβλημα...Προσπαθησα να τριψω να μειωσω το παχος απο τον κατω "οδηγο" του ocz αλλα και παλι τζιφος..Οποτε βρηκα μια λαμαρινα , την εκοψα και την εβαλα για "οδηγο" το τυλιξα με ταινιουλα μαυρη για να μη τυχων και ακουμπησει με την καρτα και τωρα ειναι οκ..

dsc00374ez4.th.jpg

dsc00384rc4.th.jpg

dsc00385fb4.th.jpg

Ενταξει δε λεω οτι ειναι η τελεια δουλεια..Αλλα μια χαρα δουλεια κανει , χωρις να υπαρχει ο φοβος να σπρωχνει την καρτα και να την ακουμπαει.

Χμμ μαλιστα ....βλεπω εχεις 8800 Gtx Και μια giga mobo. Αναρωτιεμαι αν θα εχω το ιδιο προβλημα με την evga που σκεφτομαι να παρω (680ι) και την 8800. Πως θα γινει να το ελεγξουμε? Μπορεις να μετρησεις αποσταση pci-e με το κατω μερος των slot απο την ram?

Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 16:46]

Εχει παρει κανεις το Corsair Dominator Airflow Fan ??

Υπαρχουν μεγαλες διαφορες?? Λεω μηπως αυτο που εχει 3 fans εχει καλυτερο air flow σε ολο το μηκος των dimm.

Ενας φιλος που το ειχε (δεν θυμαμαι ποιος ηταν) μου ειπε οτι δεν εκανε απολυτως τπτ .....

Εβαλε 2 8αρια και ησυχασε ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.