darkman161416003258 Ιανουάριος 6, 2007 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 18:34] Eπειδη δουλευω στο πλαισιο...δεν εχει φτασει ακομα...Υπηρχε προβλημα με την μεταφορα του...σε λιγο καιρο θα ειναι εδω...! /Στο πλαισο δεν εχετε και την καλυτερη εξυπηρετηση εγω που εχω παει σε βλεπουνε και δεν σου λενε '' τι θελετε '' σε αφινουν να ξαχνεις μονος και αβοηθειτος ασε που στης τηλεφονικες παραγελειες σου λενε οκ υπαρχει το προιον και την επομενη μερα που θα το παραλαβεις σου λενε οτι δεν υπαρχει Sorry για το :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 6, 2007 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:34] Eπειδη δουλευω στο πλαισιο...δεν εχει φτασει ακομα...Υπηρχε προβλημα με την μεταφορα του...σε λιγο καιρο θα ειναι εδω...! Ρε παιδια , τοτε αυτο τι ειναι που ειδα;;;;;;Ηταν ασημενιο καλυμα κ ελεγε XTC cooler? κατι τετοιο...Δεν προλαβα να ρωτησω ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 6, 2007 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 εχεις ψευδαισ8ησεις απο την προσμονη :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 6, 2007 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 21:52] εχεις ψευδαισ8ησεις απο την προσμονη :p :p :hehe: Μια απ' τα ίδια και εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 6, 2007 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από darkman16 [Σήμερα, στις 21:07] /Στο πλαισο δεν εχετε και την καλυτερη εξυπηρετηση εγω που εχω παει σε βλεπουνε και δεν σου λενε '' τι θελετε '' σε αφινουν να ξαχνεις μονος και αβοηθειτος ασε που στης τηλεφονικες παραγελειες σου λενε οκ υπαρχει το προιον και την επομενη μερα που θα το παραλαβεις σου λενε οτι δεν υπαρχει Sorry για το :OT: Χτες στο Πλαίσιο στη "Βούτα" πήγα να δω για μια οθόνη. Πρέπει να με ρώτησαν "τι θέλετε - πώς να σας εξυπηρετήσουμε" καμιά δεκαριά φορές...Όσο για τηλεφωνικές παραγγελίες, όποτε έκανα πάντα μου κρατούσαν το προϊόν - το ζητούσα την επόμενη μέρα και το είχαν κάτω από τον πάγκο σε σακούλα (Τσιμισκή αυτά).Γενικά στο Πλαίσιο πάντα είχα καλή αντιμετώπιση, όπως και μεγάλη πλειοψηφία των γνωστών μου. Εσύ σε ποιο Πλαίσιο πήγες και δεν σε εξυπηρέτησαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 6, 2007 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 21:52] εχεις ψευδαισ8ησεις απο την προσμονη :p :p ΟΧΙ! Το ειδα....Δεν θα βγω εγω τρελος!! Θα παω μεθαυριο να δω παλι.... Γαμωτο...οποτε τους χρειαζομαστε ανοικτους , παντα πεφτει η γιορτη η κυριακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman161416003258 Ιανουάριος 6, 2007 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 20:07] Χτες στο Πλαίσιο στη "Βούτα" πήγα να δω για μια οθόνη. Πρέπει να με ρώτησαν "τι θέλετε - πώς να σας εξυπηρετήσουμε" καμιά δεκαριά φορές...Όσο για τηλεφωνικές παραγγελίες, όποτε έκανα πάντα μου κρατούσαν το προϊόν - το ζητούσα την επόμενη μέρα και το είχαν κάτω από τον πάγκο σε σακούλα (Τσιμισκή αυτά).Γενικά στο Πλαίσιο πάντα είχα καλή αντιμετώπιση, όπως και μεγάλη πλειοψηφία των γνωστών μου. Εσύ σε ποιο Πλαίσιο πήγες και δεν σε εξυπηρέτησαν? Aυτο που ειπα εχει γινει στο πλαισιο πειραια και εχω κανει δυο φορες τηλεφωνικη παραγγελει να σημειωσω η παραγγελει ηταν στο τηλεφωνικο κεντρο για αποστολη στο σπιτι οχι απο μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 7, 2007 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Eπειδη δουλευω στο πλαισιο...δεν εχει φτασει ακομα...Υπηρχε προβλημα με την μεταφορα του...σε λιγο καιρο θα ειναι εδω...! Συγνώμη ρε γορυλάκο μιας και δουλέβεις στο πλαίσιο μπορείς να μας δώσεις μια πληροφορία πότε επαναλαμβάνω πότε θα δέηση να φέρει το πλαίσιο την σαπχαιρ 1950 προ για agp δίαυλο? πότε? εαν ξέρεις και ημερομηνία ακόμα καλλίτερα (συγνώμη που είμε εκτός θέματος) :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 8, 2007 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Πηρα τηλεφωνο.....Οχι δεν εχει ερθει ακομα..Καλα,ετοιμαζομαι κ παω απο εκει.......! Δεν θα βγω εγω τρελος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 8, 2007 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 αντε και με την ΝΙΚΗ! :P περιμενουνμε feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 8, 2007 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Παιδια οκ...Θα παω να παρω το τρελοχαρτο...Δεν παιζει.. Καποιος παιζει με την ζωη μου.... Ειμαι τρελος.... Γεια σας.. Οπως καταλαβατε,ΔΕΝ υπαρχει..Τα μονα coolerakia που ειχε , ηταν των supertalent.Και κηφισια που πηγα,δεν ειχε Δεν μπορω να καταλαβω τι ειδα...Αληθεια,εμεινα μ***κας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 8, 2007 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Ρε συ καμιά μνήμη ocz θα πήρε το μάτι σου και μπερδεύτηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 8, 2007 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Του ειπα...Αφου το ειδα προχθες..Μου κανει αποκλειεται , δεν εχει ερθει...Τελος παντων δεν το συνεχισα γιατι δεν ηθελα να με περασει για τρελο..Παντως παιδια ακομα κρατας μια αμφιβολια,γιατι πηγα καρφωτος στο σημειο που το ειδα ( δεν ηταν εκει οι μνημες ) κ βλεπω το cooler της supertalent.Ti na pw..Θυμαμαι χαρακτηριστικα που ελεγε XTC cooler...και ειχε ασημενια επικαλυψη...με τρυπουλες..Παιδια τι ναπω...Δεν ξερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 8, 2007 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Aν τα μαγαζια δεν το εχουν την Παρασκευη...θα το εχουν 100% την δευτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 8, 2007 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 το καλο που σ(ε)ας 8ελω! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamwebX Ιανουάριος 10, 2007 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 To εφεραν...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174034&product=916676 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman161416003258 Ιανουάριος 10, 2007 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από DreamwebX [Σήμερα, στις 12:58] To εφεραν...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174034&product=916676 Ξερεις ποσο καιρο το εχει αυτο στο site ενω σε κανενα μαγαζι δεν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramsakis Ιανουάριος 10, 2007 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από darkman16 [Σήμερα, στις 16:55] Ξερεις ποσο καιρο το εχει αυτο στο site ενω σε κανενα μαγαζι δεν υπαρχει Νομιζω ελεγε "κατοπιν παραγγελιας" και οχι "σε 24 ωρες διαθεσιμο"Θα το μαθουμε αυριο παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 10, 2007 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 επιβεβαιωσα τηλεφωνικα οτι υπαρχει. ο πωλητης μου ειπε οτι το προιον βρισκεται στις απο8ηκες τους και οχι στα μαγαζια αυτην την στιγμη.οποτε μου ειπε πας στο καταστημα απο το οποιο 8ελεις να το απρεις και το ζητας για να στο φερουν. edit: μολις εκανα παραγγελεια τηλεφωνικα για παραλαβη απο το κατστημα ευελπιστωντας να το απρω αυριο (ο πονηρος εγω ε? ) αλλα μου ειπε οτι την Παρασκευη 8α ερ8ει,κατι το οποιο επαλη8ευει αυτο που ειχε πει στην αρχη της σελιδας ο GorillakoS. ειπα 8α τους την φερω και 8α το απρω αυριο αλλα δυστυχως .τουλαχιστον εφτασε επιτελους!:clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 12, 2007 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 μολις το γυρισα απο το Πλαισιο με το cooler στα χερια εχει αλλα 2 στο ραφι στο Πλαισιο στην Παλεων Πατρων για οποιον ενδοιαφερεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.