Jump to content

OCZ XTC Memory Cooler

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

εχω καποια καλα και κακα νεα και ειπα να τα μοιραστω μαζι σας :D

σημερα πηρα τηλεφωνο για να κανω παραγγελεια για το εν λογω προιον στο Πλαισιο και ο υπαλληλος με ενημερωσε (πρωτα τα κακα νεα ;) ) οτι η ημερομηνια αφηξης ειναι λιγο εως πολυ στο φλου λογω της απεργειας των λημενεργατων και μου ειπε να ξαναεπικοινωνησω στις 15 για να δουμε για νεοτερα...

τα καλα νεα (για να εχουμε happy end) ειναι πως με ενημερωσε οτι 8α ερ8ουν "αρκετα" κομματια και πως δεν υπαρχει λογος ανησυχειας/παραγγελειας εκ των προτερων για να καπαρωσεις ενα.αυτο μου απαντησε οταν του ειπα πως η8ελα να κανω μια παραγγελεια-κρατηση για οταν ερ8ει με τον φοβο μην τελειωσουν!

τωρα κατα ποσο μπορεις να εμπιστευτεις τον τυπο δεν ξερω αλλα δεν ειχα και αλλη επιλογη,μιας και δεν μπορουσα ετσι και αλλιως να κανω παραγγελεια-κρατηση απο τωρα.

Φίλε, εγώ πάντως που είχα πάρει κάποτε τηλέφωνο στο πλαίσιο

για να μου κρατήσουν μια dfi lanparty expert-dr (99) μου είχαν πει

το ίδιο πράγμα...

Πήγα μετά απο 1 βδομάδα να την πάρω κ δεν υπήρχε ούτε δείγμα

και φυσικά δεν έχουν ξαναφέρει απο τότε...

Γενικά μην εμπιστεύσαι ΠΟΤΕ οτι σου λένε στα τηλεφωνικά κέντρα...

απο οτι καταλαβαινω εσυ αναφερεσε σε ενα προιον το οποιο υπηρχε σε προσφορα (κοντα στο καλοκαιρι αν 8υμαμαι καλα).στην προκειμενη περιπτωση αφενος το προιον δεν εχει ερ8ει ακομα στα καταστηματα αφαιτερου δε δεν μπορουσα να κανω και παραγελλεια και να 8ελα.

ουτως η αλλως αυριο που 8α κατεβω κεντρο για δουλεια μαλλον 8α περασω μια βολτα απο κει να δω τι 8α μου πουνε και στο καταστημα και αν μπορω να την παραγγειλω εχει καλως αν οχι δεν μπορω να κανω και κατι αλλο ;):cool:

λόγω της απεργίας στον Πειραιά η παραλαβή που αναμενόταν στις 15/12 πρόκειται (μάλλον) να γίνει την Παρ 22/12 στην κεντρ.αποθήκη. πιθανότατα στη λιανική να βρίσκεται απο Τετ 27/12

κουράγιο.. ;)

Αρχική απάντηση από ΝTG

για το ονομα εχω κακα σχολια να κανω...αλλα

την υπογραφη σου την γουσταρω:hehe::rofl:

άκουσον μεν, πάταξον δε (..μα σε κάθε forum τα ίδια...?)

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=481564#post481564

• 2 weeks later...

Παιδια ωραιο κομματι και αυτο αλλα αν δεν εχεις και στης μνημες water block δεν αξιζει να εχει water cooling pc εγω πειρα αυτο και ειναι σουπερ !!!! :cool: :cool: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650314

Αρχική απάντηση από darkman16-> Παιδια ωραιο κομματι και αυτο αλλα αν δεν εχεις και στης μνημες water block δεν αξιζει να εχει water cooling pc εγω πειρα αυτο και ειναι σουπερ !!!! :cool: :cool: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650314
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός και εκτός θέματος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.