Jump to content

OCZ XTC Memory Cooler

ea6gka

Recommended Posts

Φιλε μου επειδη ενδιαφερομαι και εγω προσωπικα για το συγκεκριμενο cooler ,μιλησα εχθες μαζι τους και μου ανεφεραν οτι την επομενη Παρασκευη θα τα παραλαβουν.

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DreamwebX [Σήμερα, στις 14:06]

Φιλε μου επειδη ενδιαφερομαι και εγω προσωπικα για το συγκεκριμενο cooler ,μιλησα εχθες μαζι τους και μου ανεφεραν οτι την επομενη Παρασκευη θα τα παραλαβουν.

Πηγα σημερα απο το πλαιδιο του Πειραια και ρωτησα τα παιδια εκει και μου ειπαν οτι απο τη μεθεπομενη βδομαδα και μετα θα το φερουν:getlost:

οταν ειχαι γινει το 8ρεντ αυτο μου χαν πει σε τηλεφωνο πως πριν τον καινουριο χρονο 8α εχουνν μπουρδες δλδ

καλα και γω εχω κανει 4 τηλεφωνηματα -> εχω παρει 4 διαφορετικες απαντησεις.

3 φορες μιλησα με 3 διαφορετικους πωλητες σε 2 διαφορετικα καταστηματα --> αλλες 3 διαφορετικες αποψεις.

κοινως μπαχαλο.δεν ξερουν ουτε και αυτοι τι τους γινετε.μου ειχαν πει οτι πρεπει να την απραγγειλω για να την φερουν,μετα οτι περιμενουν να ερ8ει,μετα αλλο και αλλο και αλλο...

βαρε8ηκα.οταν την φερουν και βγαλουν στο σαιτ τους "παραδοση: εντος 24 ωρων" και οχι "κατοπην παραγγελειας" 8α ξαναμιλησω μαζι τους...

Και το δούλεμα από τα καταστήματα συνεχίζεται μου αρέσει που αρχίσαμε και το συνηθίζουμε σιγά σιγά :magic: :clap: :clap: :tomato: :tomato:

aGka8lz και λοιπές δυνάμεις: Η απεργία των λιμενεργατών είναι που έφερε τόσο πίσω σε παραλαβές, όχι μόνο το Πλαίσιο αλλά και τα περισσότερα καταστήματα που κάνουν εισαγωγές. Εγώ, το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το έχω με το Πλαίσιο αλλά με κάποιους άλλους... :getlost:

Αρχική απάντηση από deninho

aGka8lz και λοιπές δυνάμεις: Η απεργία των λιμενεργατών είναι που έφερε τόσο πίσω σε παραλαβές, όχι μόνο το Πλαίσιο αλλά και τα περισσότερα καταστήματα που κάνουν εισαγωγές. Εγώ, το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το έχω με το Πλαίσιο αλλά με κάποιους άλλους... :getlost:

Ξέρεις τι σήμαινε η λέξη παπατζής (καμία σχέση με το μπετατζής) :tomato: :alien:

η δύναμη πάντα μαζί σου!!!!!

Αρχική απάντηση από VIL

Ξέρεις τι σήμαινε η λέξη παπατζής (καμία σχέση με το μπετατζής) :tomato: :alien:

η δύναμη πάντα μαζί σου!!!!!

τι θέλει να πει ο ποιητής;

Οταν γράφει ο ποιητής δέν τον ρωτάνε τι θέλει να πει απλά τον καταλαβαίνουν η όχι

με ενδιαφέρουν όμως οι γνώσεις για τα προβλήματα της εμπορικής ναυτιλίας που για μερικές δυνάμεις αποτελούν μια (καλή) δικαιολογία αυτά αγαπητέ αναγνώστη

:magic: deninho

Ρε παιδια συγνωμη...Πως ειναι δυνατον να σας λενε δεν υπαρχει οταν το ειδα σημερα στην στουρναρη;

Στη στουρναρη απ'οτι ξερω μπορουμε να βρουμε οτι θελουμε και σε οτι τιμες θελουμε εκει ολοι η οδος ειναι η φωλια με ολα τα καταστηματα που εχουν σχεση με Η/Υ στα καταστηματα του multirama στη στουρναρη λογο ανταγονισμου κανουν διαφορες προσφορες που δεν θα της βρουμε σε αλλα καταστηματα multirama

α βλακειαα ;p Χανια μουλτιραμα δεν ειχαν ιδεα για το κουλερ αυτο παντως καλα εδω ο πωλητης δεν ηξερε τους οπτερον τεσπα ;p

Ουτε στα κεντρικά του Πλαισίου που πήγα σήμερα εβγαλα άκρη.. Περιμένουν λεει 100 κομμάτια απο τις 15/12 και εχουν καθυστερήσει.. Καλο ξεκαλό τελικά πήρα το cooleraki της Supertalent...

Ουτε στα κεντρικά του Πλαισίου που πήγα σήμερα εβγαλα άκρη.. Περιμένουν λεει 100 κομμάτια απο τις 15/12 και εχουν καθυστερήσει.. Καλο ξεκαλό τελικά πήρα το cooleraki της Supertalent...

@gomar

εισαι σιγουρος?γιατι αν εχει φτασει Στουρναρη λογικα 8α σκασει απο βδομαδα και στα υπολοιπα καταστηματα.αντε να δουμε.

more feedback plz!

Ρε παιδια μη μου βαζεται αμφιβολιες τωρα...Αφου οταν το ειδα σκευτηκα , Α το φερανε..

Δηλαδη αμα παρετε στο πλαισιο της στουρναρης θα σας πουν οτι δεν το εχουν φερει;

Ειμαστε με τα καλα μας?

εγω πηρα ενα 12αρη και αρχησα πατεντες τωρα ;p βαρεθηκα να περιμενω

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 10:48]

Ρε παιδια μη μου βαζεται αμφιβολιες τωρα...Αφου οταν το ειδα σκευτηκα , Α το φερανε..

Δηλαδη αμα παρετε στο πλαισιο της στουρναρης θα σας πουν οτι δεν το εχουν φερει;

Ειμαστε με τα καλα μας?

βασικ δεν ΘΑ μου το πουνε....

μου το ειπαν εχ8ες το βραδυ που πηρα τηλεφωνο στο 801 11 12345 που ειναι η εξυπηρετηση πελατων+τηλεφωνο για παραγελειες.δεν ξερω με ποιο καταστημα συγκεκρημενα με συνδεσαν αυτην την φορα αλλα και γενικα αν σε συνδεουν με ενα συγκεκρημενο καταστημα οταν καλεις αυτην την γραμμη ή αν σε συνδεουν random αλλα ο τυπας που μιλησα εγω μου ειπε οτι ακομα δεν υπαρχει και κατοπην παραγγελειας κτλ κτλ και κολυκι8ια τουμπανα.

επαναλαμβανω ομως εαν οντως το εχουν φερει αφου λες οτι το ειδες λογικα απο δευτερα που ανοιγει η αγορα 8α πρεπει να υπαρχει σε ολα τα καταστηματα Πλαισιο (ή τουλαχιστον στα κεντρικα και στις μεγαλες πολεις).κοντος ψαλμος αληλουια,η δευτερα απεχει 2 μερες οποτε 8α μα8ουμε λειαν συντομως :p

Αρχική απάντηση από GoMaR

Ειμαστε με τα καλα μας?

Eπειδη δουλευω στο πλαισιο...δεν εχει φτασει ακομα...

Υπηρχε προβλημα με την μεταφορα του...σε λιγο καιρο θα ειναι εδω...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.