weirdo1977 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 θέλω να στήσω 2 μηχανήματα όχι ιδιαιτερα δυνατά αλλα όσο πιο σταθερά γίνετε στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, πιο chipset να διαλέξω ? προς το παρόν προσανατολίζομε σε αυτην την μητρική, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Στη θέση σου θα προτιμούσα την ASUS M2V-TVM http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522475Θα έχεις άριστη σταθερότητα και έναν πολύ καλό IDE/SATA/RAID controller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Δεκέμβριος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 το παιδί ζήτησε σταθερότητα και του προτείνεις βια?πάρε κάτι σε ΑΣΟΥΣ και με nforce τσιπάκικοίτα αυτήνhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522467αλλά πρόσεξε γιατί είναι λίγο επιλεκτική με τις μνήμες που παίρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo1977 Δεκέμβριος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 σαν πολύ φτηνή δεν είναι ? έχω καεί από φτηνές μητρικές και ας ήταν και asus, συν το ότι δέχεται μνήμες μέχρι 667 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Teodor_ch το παιδί ζήτησε σταθερότητα και του προτείνεις βια?αλλά πρόσεξε γιατί είναι λίγο επιλεκτική με τις μνήμες που παίρνει. Με δουλεύεις έτσι?Αρχική απάντηση από weirdo1977 σαν πολύ φτηνή δεν είναι ? έχω καεί από φτηνές μητρικές και ας ήταν και asus, συν το ότι δέχεται μνήμες μέχρι 667 Εδώ μιλάς για το χαμηλότερο δυνατό κόστος... Θα βάλεις μνήμες 800άρες?Κι ακόμα, τη μητρική αυτή που το visionstudio στα 75, στο eshop είναι πιο φθηνή από την Asus που σου πρότεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo1977 Δεκέμβριος 6, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 ναι φιλε μου αλλα τα μηχανήματα θα υπάρχουν k μετά 2-3 χρονια, γιατί να μην μπορώ να βάλω λίγο πιο γρήγορες μνήμες πάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo1977 Δεκέμβριος 6, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Σήμερα, στις 00:22] το παιδί ζήτησε σταθερότητα και του προτείνεις βια?πάρε κάτι σε ΑΣΟΥΣ και με nforce τσιπάκικοίτα αυτήνhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522467αλλά πρόσεξε γιατί είναι λίγο επιλεκτική με τις μνήμες που παίρνει. φιλε μου, αυτήν την μητρική έχω k γω, αλλα είναι κάπως ακριβή γι αυτό που θέλω, συν το ότι θα χρειαστώ και κάρτα γραφικών μιας k δεν διαθέτει onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από weirdo1977 ναι φιλε μου αλλα τα μηχανήματα θα υπάρχουν k μετά 2-3 χρονια, γιατί να μην μπορώ να βάλω λίγο πιο γρήγορες μνήμες πάνω ? γιατί θα πετάξεις τα λεφτά σου σε μηχανήματα που δεν θα αξιοποιήσουν τις μνήμες αυτές.Αυτομάτως χάνεις το value for money που φτιάχνεις τώρα.Με την ίδια λογική, πάρε μητρικές Full ATX για να μπορείς να αλλάζεις και κάρτες γραφικών. Και επειδή οι mATX μητρικές έχουν λίγες υποδοχές, η Full ATX μητρική θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δυνατότητες του υπολογιστή.Συνεπώς, ή πας για το φθηνότερο (που λες οτι θες) ή δεν πάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Δεκέμβριος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από JimmyFox Με δουλεύεις έτσι? έτσι φάνηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από weirdo1977 [Σήμερα, στις 00:35] ναι φιλε μου αλλα τα μηχανήματα θα υπάρχουν k μετά 2-3 χρονια, γιατί να μην μπορώ να βάλω λίγο πιο γρήγορες μνήμες πάνω ? Φιλε σε 3 χρονια το τελευταιο που θα σε νοιάζει θα ειναι αν δεχοντε η οχι 800ρες. <---[αν βρεις πουθενα να αγοράσεις . κ' μιλάμε παντα για new.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.