dpolal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 Sorry αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα καταρχήν.Για κάποιους (σαν και μένα π.χ.) που το 478 socket και η agp (9800pro π.χ.) τους καλύπτουν ακόμα και δεν θέλουν να τα αλλάξουν, τα vista θα παίζουν άνετα;;;;Έχω ακούσει για το aero theme και ότι θα είναι πολύ βαρύ, ότι θα είναι (ή είναι) dx10 κλπ κλπ κλπ...Είναι επιτακτική η αλλαγή του μηχανήματος;;;;Ποιά νεότερη κάρτα γραφικών (όχι των 500ευρώ όμως) θα μπορούσε να τους καλύψει με την προυπόθεση ότι υπάρχουν ένας Ρ4 3,0Preskot και 2,0Gb ram από πίσω;;;;;Κάθε βοήθεια δεκτή.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 6, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 NA TONΙΣΩ ότι δεν αναφέρομαι σε παιχνίδια...Εκεί ξέρω τί παίζει, απλά με ενδιαφέρει να μάθω για καθημερινές νορμάλ ασχολίες και νέτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panansas Δεκέμβριος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 16:47] NA TONΙΣΩ ότι δεν αναφέρομαι σε παιχνίδια... Εκεί ξέρω τί παίζει, απλά με ενδιαφέρει να μάθω για καθημερινές νορμάλ ασχολίες και νέτ. Νομιζω οτι με τα στανταρ που θετεις δεν θα εχεις προβλημα λειτουργικοτητας Και να πω πως αλλο πιο αργα και αλλο δεν θα λειτουργη. Μην ξεχναμε ποσα συστηματα (εστω και αργα) λειτουργουν με PIII 450Mhz και 256 μνημη με XP SP2 που οταν το λεγαμε παλια μας φαινοταν απιθανο!!!!! Κι ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Δεκέμβριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Από 7300 και κατω δεν βλέπεις το Αerio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 To aero δεν ειναι υποχρεωτικο.Μια χαρα θα τρεχουν τα vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από johns Από 7300 και κατω δεν βλέπεις το Αerio Συγνώμη αλλά DirectX 9 δεν θέλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Δεκέμβριος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 σορρυ με ενδιαφέρει κι εμένα η ATi X1300 512MB GeGube αντέχει το aero ???:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Δεκέμβριος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 ΟΛΕΣ οι dx9 καρτες τα τρεχουν αλλα σιγα τη βλακεια...χωρια που εμενα δε μαρεσει....γιατι να φενεται το απο κατω??για να με μπερδεβει? οχι ευχαριστω...και το απλο πολυ ομορφο ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 Πάντως, από ότι έχω διαβάσει, πρακτικά, τα VISTA έχουν τις διπλάσιες απαιτήσεις σε μνήμη από αυτές που είχαν τα XP για τις ίδιες εργασίες...Και προσωπικά, το να χρειάζεσαι μηχάνημα με 2gb ram ίσα για να μη swappάρει το λειτουργικό, μου φαίνεται υπερβολικό και γελοίο. Βάλε και ότι απαιτούν dx9 κάρτα...απλά για το λειτουργικό... Πιστεύω ότι τα XP θα είναι κοντά μας για πολύ καιρό ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Δεκέμβριος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 Με nvidia 6100 on board βλέπω aero. Πιστέυω ότι η ταχύτερη κάρτα θα έχει βελτίσωση στο άνοιγμα και κλείσιμο των παραθύρων και στα effects και όχι στο αν βλέπεις ή όχι το visual style. Πρέπει να είναι κάτι σαν το detect optimal visual settings των xp κατά την εγκατάσταση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.