Jump to content

Συνεχόμενες επιθέσεις

Sapelas

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, μετά από καιρό ανοίγω το log viewer και ένα παλικάρι από το τεί στις SERRES έχει ξεκολλιαστεί να μου κάνει επιθέσεις όποιος ξέρει τί μπορεί να γίνει ας ειδοποιήσει η ip είναι: 195.241.44.47 (η ταιλευταίες τιμές έιναι 33,34,42) χτυπάει μόνο μία πόρτα 135.

Το πιθανότερο....

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να στείλεις μια ενημέρωση με τα logs στο τμήμα abuse τους.

Συνήθως είναι το site τους, πχ abuse@tei.gr, ή όπως αλλιώς το λένε. Αν δεν έχουν site, κάνε trace τη γραμμή τους και στείλε το στο abuse@provider.gr αντίστοιχα.

thanx παιδιά απλώς τσαντίζομαι γιατί μπαίνω από το φορητό στο πανεπιστήμιο κ έχω static ip. Το zone φαίνεται να δουλεύει εντάξει αλλά από εκεί κ πέρα... Ψάχνω κ κανένα tool για attacks αλλά όσο ανώρυμο κ αν είναι αυτό θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.