Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2006 Προσπαθησα παιδες με search να βγαλω ακρη αλλα επειδη χλωμο κανω ενα post να με απαντησετε κατι.Εχω εναν 6300 , και τον πηγα 7 x 333 Mhz ισα ισα να ειναι 1:1 με τις μνημες με deafault ρευματα.Η απορια ειναι η εξης : οταν βαζω διπλο prime95 να τον strecharo λιγο , το cpu-z με δειχνει οτι το multiplier πεφτει στα 6 χ 333mhz , αυτο για ποιο λογο συμβαινει θα ηθελα να μαθω αν ειναι ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Δεκέμβριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 μετα απο ποση ωρα σου ριχνει τον multi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Σχεδον στα καπακια , και η πλακα ειναι οτι και οταν τον ειχα με defaults πολλες φορες μετα απο διπλο prime95 επεφτε στο cpu-z στα 6 χ 266. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Πρέπει να απενεργοποιήσεις όλες τις επιλογές για throttling στο BIOS (C1E κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 θες και o/c βρωμερο noobidio l2o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 6, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Thnx , ηταν αυτο ακριβως που ηθελε ΥΓ Εσυ botaki μπαινε κανα msn και ασε τα σχολια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ Thnx , ηταν αυτο ακριβως που ηθελε Μπορεί να θέλει και μια καλύτερη ψύκτρα επίσης, από τη στιγμή που σε αυτά τα settings σε έκανε throttling εξαρχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 6, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Εχω βαλει μια της zalman , αλλα δεν παιρνω ορκο οτι σιγουρα κανει την καλυτερη επαφη.Μιας και ανεφερες τις θερμοκρασιες , ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο προγραμμα στους conroe ?, μιας και speedfun και easytune 5 βγαζουνε διαφορετικες θερμοκρασιες απο αυτες που εχει το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Δεκέμβριος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Τσέκαρε με το core temp σου δείχνει τις θερμοκρασίες μέσα στον πυρήνα και από ότι ξέρω είναι το πιο αξιόπιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 7, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Ενω easytune 5 και speedfun εδειχναν 39 C στα default idle , coretemp και intel thermal utility δειχνουνε 60 & 58 στους δυο πυρηνες.... πρεπει να βγει και να ξαναμπει η ψυκτρα μου φαινεται....Μην μιλησω για full load που με defaul δειχνανε 83 & 80 σε σχεση με τα καταραμενα easytune και speedfun που δειχνανε 60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 7, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Thnx για την παρατηρηση για τις θερμοκρασιες γιατι το easytune 5 kai speedfun με ειχανε καθυσηχασει. Ξαναεβαλα την ψυκτρα και τωρα στα default απο 60/80 που ειχα idle/full load επεσε στα 40/50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Στη δική μου μητρική πάντως, το coretemp έχει εντελώς λανθασμένη ένδειξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.