Jump to content

Δισκακια κοπης

Skalex

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα παιδες,

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω να βρω δισκακια κοπης για το καταπληκτικο πολυεργαλειο mini grinder DO IT.

Γιατι μια χαρα ειναι αυτο αλλα απο εξαρτηματα :TD: .

thnks

Απ' οτι ξερω ολα τα εξαρτηματα του original dremel μπαινουν και σε αυτο.

Τα δισκακια παντως μπαινουν μια χαρα και ειναι κλασεις ανωτερα απο τα δικα του.

ακριβως

ανταλακτικα θα βρεις μονο σε dremel

Υπαρχουν διαφορετικες ποιοτητες στα δισκακια και σε αναλογες τιμες.

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το globus που πρεπει να ειναι ιδιο με το do it.

Παρεπιτοντως υπαρχει και ολοκληρο σετ με διαφορα ανταλακτικα (και με δισκους κοπης) σε dremel παντα

Αρχική απάντηση από JohnnyX [Σήμερα, στις 14:05]

Παρεπιτοντως υπαρχει και ολοκληρο σετ με διαφορα ανταλακτικα (και με δισκους κοπης) σε dremel παντα

ΜΟΝΟ σε dremel παιδια γιατι τα αλλα σετ ειναι πολυ μουφα..

Ενας φιλος μου πηρε τετοιο σετ και το πεταξε στα σκουπιδια...

Καλυτερα να δοσεις 10 ευρω παρα πανω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ;)

Παιδια εγώ πέρνω δίσκους απο την αθηνάς χαμηλά κοντα στο σταθμο μοναστιράκι... Εκει υπαρχει ενα μαγαζι μονο με εργαλεια για ντρεμελ. Εχει και απο αλλες αμερικανικες εταιριες δισκακια εξισου ποιοτικά με τα original

Τα doit τα φέρνει το alex pak.

Είχε μια προσφορα με 400 ανταλλακτικά κάποτε.Ίσως να έχει ακόμα.

τελικα πηγα στο praktiker και πηρα original dremel δισκακια.

Πηρα κανονικα κοπης να υπαρχουν ( που ακομα και αυτα ειναι κλασης ανωτερα απο του do it ) Οπως και τα ενισχυμενα με το συστημα speedClic!

Αυτα και αν κοβουν!Εκοψα το σιδερο απο παλιο tower και δεν επαθε τιποτα το δισκακι :D

Αλλα και 10Ε τα 5 ε :TD:

Αρχική απάντηση από Spyrious

Τα doit τα φέρνει το alex pak.

Είχε μια προσφορα με 400 ανταλλακτικά κάποτε.Ίσως να έχει ακόμα.

τα είδα προχθες στο lex pak στην Θεσσαλονίκη, πριν την διασταύρωση για Σίνδο.

Αν δεν κάνω λάθος 20 ευρώ πρέπει να τα έχει.

ΠΑίδες τι να σας πω από τότε που πήρε το μουφοντρέμελ του πράκτικερ έχω κόψει πολλά κιλά λαμαρίνω. Το συμπέρασμά μου είναι ότι δεν αξίζει να πληρώνεις 1 και πλέον ευρώ για τα διακάκια. Όποτε βρίσκω παίρνω τις προσφορές του πράκτικερ που έχει και τα άλλα εργαλειάκια μέσα και κυρίως τα γυαλοχαρτάκια που τρώγονται.... μετά μανίας

• 2 months later...

Σορρυ για το digging......

ξέρει κανεις αν παίζει καμια προσφορά για δισκάκια κοπής αυτές τις μέρες σε Alex Pack - praktiker ή κάπου αλλού??

Μόνο αν πας θα μάθεις καθώς η προσφορά παίζει πάντα απλά πρέπει να υπάρχει και απόθεμα στο κατάστημα που θα πας

Αν ασχολεισαι με το ebay, δες εδω

http://cgi.ebay.com/100pc-1-1-4-X-1-4-CUT-OFF-WHEELS-FITS-DREMEL-TOOLS_W0QQitemZ290083324770QQihZ019QQcategoryZ303QQrdZ1QQcmdZViewItem

Εχω παρει απ'αυτον τον πωλητη δισκους κοπης και ηταν αψογα. Και σου βγαινει περιπου 0.20 ευρω το δισκακι.

Ταχυδρομικα χρεωνει περιπου $6 για Ελλαδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.