Arxagelos Δεκέμβριος 6, 2006 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Seagate 320 και απο μενα και προσεχε το e-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 7, 2006 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 ελπίζω όλα αυτά που γράφουμε για το e-shop να τα διαβάζει κανείς υπεύθυνός του και να βάλουν μυαλό Ή μήπως πολύ απλά... δεν τους νοιάζει; Εγώ αγόρασα πριν μια εβδομάδα καρτούλα TV από εκεί, αντιμετωπίζω κάποια ψιλοπροβληματάκια -δεν ξέρω ακόμα αν φταίει η κάρτα βέβαια- και προσεύχομαι να ΜΗΝ φταίει η κάρτα γιατί είναι δεδομένο ότι έχω μπλέξει! Όσο για το θέμα του ότι δεν υπάρχει Πλαίσιο στα Χανιά μη σε απασχολεί. Courier!!! Κι εγώ Χανιά μένω και έχω αγοράσει από Πλαίσιο Ηρακλείου κάτι που χάλασε μετά από λίγο καιρό. Η αντιμετώπιση από τους υπαλλήλους ήταν πολύ καλή και η επίλυση του προβλήματος ήταν άμεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 7, 2006 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από spc SEAGATE 320 (έτσι για σπάσιμο ) +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 7, 2006 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από spc SEAGATE 320 (έτσι για σπάσιμο ) Και γω τον Seagate 7200.10 εννοουσα....οχι τον WD. @essediss γιατι εκανες edit το αρχικο link και εβαλες τον WD????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Δεκέμβριος 7, 2006 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=984&product=857831 +2euro , αλλά +3 χρόνια εγγύηση + μεταλλική κεφαλή :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
essediss Δεκέμβριος 7, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Και γω τον Seagate 7200.10 εννοουσα....οχι τον WD.@essedissγιατι εκανες edit το αρχικο link και εβαλες τον WD????? To e-shop μου εκανε σαμποταζ.Εγω στην αρχη ειχα δωσει τη σελιδα με τον western digital αλλα με απο λιγες ωρες το e-shop αλλαξε την σελιδα και εβαλε τον seagate.Tι να πω .....μου φαινεται πως το παει φιρι-φιρι το e-shop να μην αγορασω απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 7, 2006 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από essediss To e-shop μου εκανε σαμποταζ.Εγω στην αρχη ειχα δωσει τη σελιδα με τον western digital αλλα με απο λιγες ωρες το e-shop αλλαξε την σελιδα και εβαλε τον seagate.Tι να πω .....μου φαινεται πως το παει φιρι-φιρι το e-shop να μην αγορασω απο εκει. Μετα απο ολα οσα εχουν ακουστει ακομα θες να το παρεις απο eshop?????Εγω παντως ειμαι με το Seagate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 7, 2006 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Εννοείται ότι θα πάρεις τον Seagate Είναι πολύ καλή η τιμή του (105Ε), το Πλαίσιο στον φέρνει σπίτι, οι επιδόσεις είναι πλέον από ικανοποιητικές, η εγγύηση είναι κορυφαία. Οι WD και Hitachi του αντίστοιχου μεγέθους ίσως σε κάποια τεστ να βγουν καλύτεροι από τον Seagate, αλλά θα είναι σε ελάχιστο - αμελητέο βαθμό. Δαγκωτό στον Seagate και από εμένα λοιπόν, μόνο θυμήσου το εξής σημαντικό: Αν θες λειτουργία Sata2, να αφαιρέσεις το (πολύ) μικρό jumperάκι που έχει ο δίσκος από πίσω. Θα σου δώσει λίγα ΜΒ/sec παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 7, 2006 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από gznp -> Είναι πολύ καλή η τιμή του (105Ε), το Πλαίσιο στον φέρνει σπίτι, οι επιδόσεις ..... 102 Ευρώ !!!! εχτές παράγγειλα, σήμερα έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
essediss Δεκέμβριος 7, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Το θεμα ειναι εαν ο seagate ειναι ποιο αθορυβος.Εχω fanless vga,cpu,αθορυβο τροφοδοτικο,ups,.......ε αμαρτια ειναι να μου κανει θορυβο ο σκληρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 7, 2006 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Προσωπικά δεν ακούω τίποτα αλλά δεν είμαι και ο καλύτερος κριτής στο θέμα αθόρυβο pc Κοίταξε κάποιο review να αποφασίσεις και μόνος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
essediss Δεκέμβριος 7, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από tifozif1 102 Ευρώ !!!! εχτές παράγγειλα, σήμερα έχω. Για πες τις εντυπωσεις σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 7, 2006 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από essediss [Σήμερα, στις 12:33] -> Για πες τις εντυπωσεις σου Στο χαρτοκούτι ειναι ακόμα. Τους παρέλαβα στο γραφείο. Κάτσε να πάω σπίτι ... Καμιά ιδέα γνώμη για αυτό ? -> http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=33539 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.