spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Εχω μια απορια σχετικα με τις διαφορες μεταξυ των κιτρινων και των πορτοκαλι slots για τις μνημες.. Απο μια αναζητηση που εκανα στο forum η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι οι στις κιτρινες βαζουμε μνημες που θελουν-αντεχουν αρκετο ρευμα.. Εχω τη dfi lanpartyUT nf4 ultra d και 2 dimms ocz performance EL 512MB 400MHz με opteron 165. Οι μνημες ειναι στα πορτοκαλι και δεν εχω κανενα προβλημα.. Θυμαμαι οταν ειχα ενα dimm το ειχα βαλει σε κιτρινο slot και μου ειχε βγαλει blue screen.. Το θεμα ειναι οτι πηρα μια ψυκτρα για τη cpu και τα πραγματα ειναι λιγο στεναχωρα.. Οποτε μαλλον θα αναγκαστω να βαλω τις μνημες στα κιτρινα. Θα εχω καποιο προβλημα η κατι τετοιο?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις..Λογικά θα παίζουνε άλλο ποτέ δεν ξέρεις (DFI είναι αυτή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Δεκέμβριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Παλιότερα με 1 στικ 512 Twinmos απλή στο κίτρινο κανένα πρόβλημα...τώρα με 2 Speed Premium στα πορτοκαλί που τις έχω πάλι ολα καλά...σε κάποια φάση θα τις δοκιμάσω και στα κίτρινα να δώ.Διαβάζοντας διαπίστωσα οτι ο κανόνας κίτρινα slots για υψηλό vdimm δεν είναι και χρυσός, υπάρχουν και κάποιοι που δίνουν 3,3+ 24/7 στα πορτοκαλί. Δοκίμασε να δείς που παίζουν καλύτερα όπως λέει κι ο Alex, ειδικά αν έχεις σκοπό να τους δώσεις πολύ ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Κάποιοι βλέπουν διαφορετική συμπεριφορά, κάποιοι άλλοι (όπως εγω) παρόμοια και στα δύο ζευγάρια. Φταίει και ο ενσωματωμένος ελεγκτής μνήμης που στα ζόρια αποκτά προσωπικότητα και θέλει να τον καλοπιάσεις με ρυθμίσεις στα drive strenght και dqs skew. Γενικά πάντως πρόβλημα τα κίτρινα δεν έχουν και αν βρεις εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Δεκέμβριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Εγώ πάλι στα πορτοκαλί είχα από την πρώτη στιγμή τις RAM και μάλιστα με 3.4V από Bios(το SmartGuardian δείχνει 3.47V) 24/7 στα 250 2-2-2 χωρίς κανένα πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Δεκέμβριος 6, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Τα εβαλα τελικα στις κιτρινες αλλα κολλαει το pc πριν αρχισει το booting των windows.. Οποτε πισω στα πορτοκαλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.