computinghs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Γεια σας εχω κανει φορματ στο ενα μερος του παρτιτιον (40+40) και εγκατεστησα τα win xp home(και πριν τα home ειχα).Στο αλλο 40 που ειχα τα εγγραφα μου και φακελους δεν μου τα ανοιγη καθολου .Υπαρχει καποιος τροπος να τα ανοιξω???Ευχαριστο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freezer Δεκέμβριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Οταν λες δε σου τα ανοιγει το 2ο partition το βλεπει και δε μπορει να το ανοιξει ή δε το βλεπει καθολου?Μηπως πρεπει να ξαναορισεις το partition?(Βιος ή administration tools) Αν το βλεπει, στις ιδιοτητες φενεται ο χωρος που καταλαμβανουν τα αρχεια σου ή μηπως φορμαρες και αυτα? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Δεκέμβριος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Format από control panel - system tools/Disk managment - NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Δεκέμβριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Ψαξε να βρεις το easyrecovery pro με το οποιο μπορεις να ανακτησεις τα αρχεια σου και μετα εννοειται οτι θα πρεπει να του κανεις ενα φορματακι και θα εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
computinghs Δεκέμβριος 8, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Λοιπον ειχε μεσα my music, my photos ,my video, my documents .To my music το ανοιγοι και ολα καλα τα αλλα ομως τιποτα και με δεξι κλικ properties deixnoyn 0 byte.Δεν ξερω τι γινετε νομιζω παντως πως θα κανω φορματ να τελειωνω.Παιδια ευχαριστο πολυ για το χρονο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Νομίζω πως θέλεις αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27086&highlight=file+sharingΔες τις απαντήσεις του RootX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.