ang3l Δεκέμβριος 5, 2006 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Επιτέλους έφτιαξα το widescreen Και το μωρό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Δεκέμβριος 6, 2006 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 6, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Ορίστε άλλα 2 από τα καμάρια μου: Το Rx-7: Και το Skyline: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Δεκέμβριος 6, 2006 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Να και το δικό μου evo απλό μα ωραίο... Το έχω φτάσει 98%http://img465.imageshack.us/my.php?image=evovy2.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Δεκέμβριος 6, 2006 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Και μπροστά είχα:alfaromeo brerahttp://img460.imageshack.us/my.php?image=breranc6.jpgporsche cayman Shttp://img150.imageshack.us/img150/5813/caymanske6.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 8, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Ωραίο HcR!Η αεροτομή ειδικά μ'αρεσει πολύ.Στο Most Wanted αυτήν έβαζα συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 8, 2006 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Ρε παιδιά μη φτιάχνετε καγκουριές... Μια Porsche π.χ., δεν μπορεί να γίνει τούμπανο σαν Supra... Είναι εντελώς ακαλαίσθητο... Γενικά, μη φτιάχνετε Exotics σα να ήτανε Tuners!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Δεκέμβριος 8, 2006 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Mα που είναι το ''άλογο'' σου Bill5; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Δεκέμβριος 9, 2006 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Ευχαριστώ white_devil για τα καλά σου λογία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 9, 2006 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από tolis86 λοιπον, εμενα δε μαρεσουν τα πολλα φρου φρου επομενως τα αμαξια μου(μακαρι) ειναι απλουτσικα... κατι πρασινες εξατμισεις και φαναρια ειναι λογω φωτισμου του γκαραζ, νικελωμενα ειναι.. το αυτοκινητο με το οποιο τερματησα το παιχνιδι: η κορβετ και μια απο πισω: το αυτοκινητο με το οποιο ξεκινησα καμαρο ςς (το καμαρι μου!!):banging: : απο πισω: και η σελμπη... εχω κιαλα βεβαια αλλα αυτα ειναι τα καλλητερα Και γώ είμαι της σχολής των american muscle...αλλά αυτό με τον compressora απ έξω πώς το έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 10, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 18:16] Και γώ είμαι της σχολής των american muscle...αλλά αυτό με τον compressora απ έξω πώς το έκανες? Όταν είσαι στο autosculpt κ διαλέγεις hood είναι μερικές που σου αφήνουν να σηκώσεις τον κομπρεσορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 10, 2006 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Λοιπόν..ας βάλω και γω τα αμάξια μου εδώ... 1ο Corvette Z06 ______Μπρός_________________Πίσω Σειρά έχει το Dodge Charger R/T ______Μπρός_________________Πίσω Τώρα πάμε στο Dodge Viper 10 SRT ______Μπρός_________________Πίσω Και για το τέλος άφησα την κούκλα... Shelby-Mustung GT500 ______Μπρός_________________Πίσω Ελπίζω να σας άρεσε κάποιο αλλά και να μην σας άρεσε κανένα...μ αρκεί π αρέσουν σε μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 10, 2006 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 ατσα...(μαρι μπουγατσα) Εμενα μου αρεσε το ποστ σου!!! Πολυ προσεγμενο.. Ωραιο το dodge.. Αυριο θα δειξω τη camaro και την viper..(με την slr το τερματισα) (Υ.Γ Το ξερεις οτι χειμωνιασε...εε? Σου χρωσταω ενα 3δ2κ1...ελπιω το γερικο μου πλεον μηχανημα να αντεξει μερικες κακουχιες ακομη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 10, 2006 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Καλά ρε..από όλα αυτά το ποστ μ σου άρεσε μόνο...Οκ...η Slr είναι απλά το χειρότερο...Βασικά τα μόνα ποθ παραδέχομαι κάπως είναι η Μ3 και η LP640 murchielago...όλα τα άλλα είναι GTPK....American(δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό) Muscle λεμεεεεεΌσο για τα 3d...ψόφησε η 7800..8800 σου ρχομαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Ιανουάριος 7, 2007 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 Aντε να ξεθάβουμε και λιγο τα ωραια theads!!! Να τα δικά μου καμάρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer1024 Ιανουάριος 7, 2007 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 the best car is slr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιανουάριος 7, 2007 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 Η αγαπημένη μου Mercedes!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aioannou Ιανουάριος 8, 2007 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι? πώς δι@0λ0 αγοράζεις καινούργιο αμάξι γιατι μου έχει σπάσει τα ωεύρα το θέμα.... εχω ξεκινήσει με ένα RX8 και δέν μπορώ να βρώ απο που αγοράζεις αλλο αμάξι. Εχω ξεκλειδώσει 3 αμάξια αλλα δεν .... μέσα απο το safe house δεν έχω βρεί κάτι....:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιανουάριος 8, 2007 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Βγαίνεις στο freeroam και μετά βγάζεις το worldmap και βρίσκεις το car lot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιανουάριος 8, 2007 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 στον χαρτη βρησκεις ενα μπλε σπιτακι και πας εκει με το gps ή το βαζεις να σε "πεταξει" εκει και αγοραζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.