white_devil Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Παίδες......αρχίζουμε!δείξτε τα αμάξια που έχετε φτιαξει στο Carbon να τα καμαρώσουμε και εμείς!
nickstamat Δεκέμβριος 5, 2006 #2 Δεκέμβριος 5, 2006 Συμφωνώ με την όλη ιδέα, αλλά πιστεύω ότι είναι απαραίτητοι κάποιοι κανόνες για να μην τρελαθούν και οι φίλτατοι χρήστες με τις 56άρες, όπως να μπαίνουν όλες οι φωτός σαν thumbnails και με έναν τίτλο από πάνω για να ξέρει ο άλλος τι δείχνει η φωτό... Εγώ ξεκινάω από σήμερα κατά το βραδάκι αν προλάβω...
white_devil Δεκέμβριος 5, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 5, 2006 Κ γώ κατά το βραδάκι γιατί τώρα δεν προλαβαίνω...!
ang3l Δεκέμβριος 5, 2006 #4 Δεκέμβριος 5, 2006 Κάνω την αρχή λοιπόν με μια Brera που μόνο επιδόσεις δεν έχει η καημένη
tolis861416003225 Δεκέμβριος 5, 2006 #5 Δεκέμβριος 5, 2006 λοιπον, εμενα δε μαρεσουν τα πολλα φρου φρου επομενως τα αμαξια μου(μακαρι) ειναι απλουτσικα... κατι πρασινες εξατμισεις και φαναρια ειναι λογω φωτισμου του γκαραζ, νικελωμενα ειναι.. το αυτοκινητο με το οποιο τερματησα το παιχνιδι: η κορβετ και μια απο πισω: το αυτοκινητο με το οποιο ξεκινησα καμαρο ςς (το καμαρι μου!!):banging: : απο πισω: και η σελμπη... εχω κιαλα βεβαια αλλα αυτα ειναι τα καλλητερα
def Δεκέμβριος 5, 2006 #6 Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από tolis86 λοιπον, εμενα δε μαρεσουν τα πολα φρου φρου επομενως τα αμαξια μου(μακαρι) ειναι απλουτσικα... κατι πρασινες εξατμισεις και φαναρια ειναι λογω φωτισμου του γκαραζ, νικελωμενα ειναι.. το αυτοκινητο με το οποιο τερματησα το παιχνιδι: η κορβετ και μια απο πισω: το αυτοκινητο με το οποιο ξεκινησα καμαρο ςς (το καμαρι μου!!):banging: : απο πισω: και η σελμπη... εχω κιαλα βεβαια αλλα αυτα ειναι τα καλητερα ωραιες φοτο Τολι
white_devil Δεκέμβριος 5, 2006 Author #7 Δεκέμβριος 5, 2006 Ωραία και απλά!αλλά καλά θα ήταν,όπως είπε και ο nickstamat, να εμφανίζονται οι εικόνες σαν thumbnails!
tolis861416003225 Δεκέμβριος 5, 2006 #8 Δεκέμβριος 5, 2006 λετε? τις εκανα τσοπ στο φωτοσοπ βεβαια και ενα μικρο resize να πανε 800xκατι για να ειναι καλαισθητες και να μην ειναι και βαριες(καπου 60κβ η μια...) θενξ για τα καλα σας σχολια...
white_devil Δεκέμβριος 5, 2006 Author #9 Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 16:06] λετε? τις εκανα τσοπ στο φωτοσοπ βεβαια και ενα μικρο resize να πανε 800xκατι για να ειναι καλαισθητες και να μην ειναι και βαριες(καπου 60κβ η μια...) θενξ για τα καλα σας σχολια... Όταν τις κάνεις upload στο www.imageshack.us υπάρχει κ μια επιλογή που λέει να εμφανίζονται οι εικόνες σαν thumbnails στο forum
white_devil Δεκέμβριος 5, 2006 Author #10 Δεκέμβριος 5, 2006 Να και το δικό μου το κουκλί!Κατ'εμέ από τα καλυτερα αμάξια...
tolis861416003225 Δεκέμβριος 5, 2006 #11 Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από white_devil Όταν τις κάνεις upload στο www.imageshack.us υπάρχει κ μια επιλογή που λέει να εμφανίζονται οι εικόνες σαν thumbnails στο forum ναι βρε το ξερω! αλλα υπεθεσα οτι αφου θα τα μικρινω θα ειναι οκ....τι να κανω ειναι και 5 αναθεματες και βαριεμαι λιγο να τις ξανανεβασω....δε ξερω γιατι αλλα για καποιο λογο αργει πολυυυυυ το παλιοimageshack να τις ανεβασει και 7/10 φορες δε μου δινει τα λινξ μετα το ανεβασμα.... ωραιο το εβο....θαλασσι ε? δε μπορουσα να φανταστω mitsubishi ιδικα evo σε οτιδιποτε αλλο εκτος απο κοκκινο... και subaru διαφορετικο του μπλε επισεις:whistling
white_devil Δεκέμβριος 5, 2006 Author #12 Δεκέμβριος 5, 2006 Και εμένα αργησε πολύ το imageshack αλλά τι να κάνουμε;με τους υπολογιστές αυξάνεται η υπομονή!!! Το Evo είναι όλο autosculpt....μοναδικό δηλαδή!(α καλό!)
mech5107 Δεκέμβριος 5, 2006 #17 Δεκέμβριος 5, 2006 Ετσι πρέπει να ειναι τα AE86.P.S. Είναι και bonus και μαλλον δεν μοντάρεται...
tolis9 Δεκέμβριος 5, 2006 #19 Δεκέμβριος 5, 2006 Δεν είναι πανέμορφη για να την τσαλακώσω με αεροτομές και όλα τα συναφή?????????
inertiacreep Δεκέμβριος 5, 2006 #20 Δεκέμβριος 5, 2006 Τα άλλα τα πούλησα Στο 98% με τη γομάρα.... Με τη brena εβγαλα το μισό και βάλε παιχνίδι ρε μάγκες, τρελό εργαλείο....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.