Νικος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ γύρω στα 1000 ευρώ. Το ζήτημα είναι να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης για να μην ειμαι αναγκασμένος να μείνω χωρίς υπολογιστή.Περιμένω τις απόψεις σαςΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Για τετοια εξυπηρετηση μονο dell και turbo x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Δεκέμβριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Multirama έχεις δοκιμάσει ποτέ? Ναι το είχα υπόψην μου για Turbo X ή Innovator. Αν έχεις αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με κάποιο απο τα ανωθι θα ήθελα να μου πείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Δεν ειχα ποτε turbox /dell αλλα μονο θετικα ακουγονται σε οτι αφορα την ταχυτητα εξυπηρετησης στις βλαβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Δεκέμβριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Καμιά πρόταση απο Hardware έχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Μεταφέρθηκε στο σωστό forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Δεκέμβριος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Ευχαριστώ Chosen και sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.