unreal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 Hello παιδια!! Σκέφτομαι να αγοράσω το Armor LCS το οποίο έχει την P500 Pump.Θέλω να ρωτίσω αν κάνει θόρυβο ή οχι. Στο Site λέει 16db!Την έχει κανείς? Εχω Σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο! Το pc θα λειτουργεί και την ώρα που κοιμάμαι. Ακριβώς δίπλα απο το κρεβάτι μου! Αρα θέλω να ειναι εντελός αθόρυβη! Όλα τα fans του κουτιού θα έιναι SilenX άρα το μόνο που θα ακουγεται θα ειναι οι δίσκοι και η P500!!!ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Δεκέμβριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Στους "αθόρυβους" ανεμιστήρες μην κοιτάς τα db αλλά αν δείνει ο κατασκευαστής μέτρηση σε loudness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Δεν θα κανει θορυβο με 16db. Aντε με το καλο να το αγορασεις και να μας πεις εντυπωσεις γιατι η εξτρα χρεωση για την υδροψυξη ειναι αρκετα χαμηλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.