PrinceofPersia Δεκέμβριος 8, 2006 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Πριονέτο [05-12-2006 12:23] Μάλλον.Κρίμα γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι να τα παίζεις βράδυ χειμώνα με τρελό αέρα και βροχή έξω. +100000 να έχεις ξεχάσει και το πατζούρι από το παραθυρο ανοιχτό και εκει που περπατάς αμεριμνος μέσα στο παιχνίδι και να λες από μέσα σου τώρα θα εμφανιστεί τώρα θα εμφανιστεί και είσαι αποροφημένος να σκάει το παντούρι από τον αερα και να φτάνεις στο ταβάνι και μετά για να συνέλθεις να έχεις κατεβάσει τόσο βρύσιμο που όποιος σε είδε ακόμα τρέχει αχ αχ αχ παλιές καλές εποχές. Resident Rules :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 8, 2006 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από white_devil [05-12-2006 16:34] Εγώ ψηφίζω Silent Hill 4:The Room...μέχρι ένα σημείο δεν τρόμαζα...αλλά μετά...! Μπα... Δεν νομίζω. Εμένα μου την βάρασε από την στιγμή που άρχισε να ξανά πηγαίνεις στις ίδιες πίστες. Αμα βαριούνται να φτιάξουν καινούργιες ας το τελειώσουν εκει. Μετά γίνεται βαρετο... REvil 4 ειναι απλά θεικό.. Απ τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παιξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 9, 2006 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Δυστυχώς δεν έχω παίξει το RE4 επομένως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Δεκέμβριος 20, 2006 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από mini_fan [04-12-2006 23:54] Βασικα μην ελπιζετε και πολυ, γιατι η KONAMI εκανε συμφωνια για αποκλειστικη διαθεση της σειρας απο τη NINTENDO και το Wii. Γι'αυτο το λογο ηρθαν σε ρηξη με τη SONY. Το καλο ειναι οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γινουν republish ολοι οι τιτλοι της σειρας. Πρώτον, η Capcom και όχι η Konami φτιάχνει τα Resident Evil. Δεύτερον, αυτή η αποκλειστικότητα αφορούσε το Gamecube μέχρι και πριν 1-2 χρόνια περίπου, η οποία όμως έσπασε από τη στιγμή που η Capcom έβγαλε το Re4 (με καθυστέρηση 6 μηνών βέβαια) και στο PS2. Το RE5 θα βγει, άγνωστο πότε, για PS3 και 360 ενώ για το Wii θα βγει το Re: umbrella chronicles. Περισσότερες πληροφορίες έχει το ign.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Δεκέμβριος 20, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Εμεις θελουμε να μαθουμε ποτε θα βγει για pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 20, 2006 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Λίγο δύσκολο γιατί κάθε τόσο ανακοινώνουν άλλη ημερομηνία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 27, 2006 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Το διάβασα και αυτό...σύμφωνα με το www.gamespot.com το RE4 έχει βγεί στην Αυστραλία(!) από τις 7 δεκέμβρη , στην Αμερική κάποια στιγμή το 2007 και στην Ευρώπη.........TBA:tomato: καλά πάμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.