ergotelis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 Καλησπέρα, βρίσκω ένα λάπτοπ με τον core2 ακριβότερα αρκετά από αυτό με έναν 1,73 μιλάμε για διαφορά 100ευρώ. Αξίζει τη διαφορά αυτή ο επεξεργαστής ο νέος σε σύγκριση με το παλιό?Για τι διαφορά επιδόσεων μιλάμε?Προσωπικά κάτι μου λέει ότι δεν αξίζει αλλά θα ήθελα να ακούσω και μια άλλη άποψη!Ευχαριστώ!
cabrinha Δεκέμβριος 4, 2006 #2 Δεκέμβριος 4, 2006 Aναλογα με τις απαιτησεις σου αξιζει και δεν αξιζει. Τι εχεις σκοπο να κανεις με το λαπτοπ?
ergotelis Δεκέμβριος 4, 2006 Author #4 Δεκέμβριος 4, 2006 Το λάπτοπ θα είναι για βασική χρήση γραφείου,C++ κτλ γενικά compilers, και κανά παιχνίδι....Αλλά θέλω να πω, έχουνε τόση διαφορά που να αξίζει τα λεφτά?Υπόψην τρέχει σε μικρότερη συχνότητα ο Core2 και θέλει άλλα 100φράγκα....
cabrinha Δεκέμβριος 4, 2006 #6 Δεκέμβριος 4, 2006 Δεν εχει σημασια μονο η συχνοτητα στην αποδοση του επεξεργαστη.Για χρηση γραφειου προτιμησε το φτηνοτερο. Για παιχνιδια κλπ τον c2d.
ergotelis Δεκέμβριος 4, 2006 Author #8 Δεκέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Core 2 Duo vs. Core Duo @ Anandtech Φίλε ευχαριστώ , το διάβαζα ομολογώ πως βλέπω κάποια στάνταρτ πράγματα&διαφορές που δε μου φαίνονται μεγάλες, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ήτανε πολύ αδικημένος επεξεργαστής αυτός ο Yonah, τύφλα που είχε η Intel.....
chroma Δεκέμβριος 4, 2006 #9 Δεκέμβριος 4, 2006 Προσωπικά θα πήγαινα σε yonah και τα +100 της διαφοράς σε περισσότερη ram ή καλύτερο δίσκο. Δε σώζεται το laptop από το +10-15% του c2d.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.