Jump to content

Supertalent vs. CellShock

Duder

Recommended Posts

Στράτο bootaroun με πάνω από 2,3-2,4?Η κολλάνε?Απλά να δούμε μπας και παίζει τπτ πραγματικά καλό, αν είναι πάλι elpida δε σε χαλάει, δώσε μέχρι 2,25 κάπου εκεί.4άρια με 480Mhz είναι πιθανό εφικτό! ;)

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Μεχρι εδω.... "παιζω" ΑΝΕΤΑ stable με 2.25V και περνωντας Pi 32M & SisoftSandra....

memory2404cr4.th.jpg

Απο εδω και περα .... ????? .....αρχιζουν τα αλλωκοτα και τρελα με "μπλε ασταθειες"

memory2432jh5.th.jpg

• 2 weeks later...

Παιδιά αγόρασε κανέις από πλαίσιο Supertalent 6400 (4-4-3-8) μέσα στον Ιανουάριο; Μήπως ξέρουμε τι φοράνε και που πάνε; Θέλω να ψωνίσω σήμερα-αύριο και φοβάμαι μη φάω πόρτα στα 900MHz με αυτά που έχω διαβάσει..

οι 800αρες του Πλαισίου έχουνε D9GMH. δεν είχαν έρθει ποτέ με D9GKX κ απ'ό,τι λέει κ η ίδια η cellshock δεν επαιξέ ποτέ τέτοιο σενάριο. για το δεύτερο δεν μπορώ να σας πω 100% αλλά δε νομίζω οι πηγές μου να λένε ανακρίβειες. ;)

/edit

μόλις είδα ότι έπεσε η τιμή στα 289 τελική... αν δεν είχα τις OCZ 1066 SLI θα το σκεφτόμουν σοβαρά!! :D :D

Πήρε ένας φίλος μου τις μπλε και μετά από μια βδομάδα ψοφήσανε , πιστεύω καθαρά ατυχία

• 3 weeks later...

Ρε παιδια τελικα οι ST οι μπλε απο week 31 και μετα τι τσιπακια φορανε???Τα εχω μπλεξει λιγο...:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.