def Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2006 λεω τωρα εγω αν γινοταν μια ψηφορια τωρα αναμεσα σε intel και amd ποιος θα ηταν μπροστα( )και με ποση διαφορα? για αρχιστε να ριχνετε ψηφο δαγκοτο,και αρχιναω εγω με AMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 που είναι η ψηφοφορία? Βασικά τα δεδομένα πάντα αλλάζουνε, εγώ τώρα θα ψήφιζα Intel αν και είμαι φανατικός AMD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Να κι ένα ποιοτικό thread, σε περίπτωση που δεν είχαμε αρκετό οπαδισμό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Εγω θελω σουβλακια παντως ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 YDinopoulos, έλα εσύ Ελλάδα με τα σουβλάκια, να έρθω εγώ Κίνα με τις Κινεζούλες. Πάει; :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Δεκέμβριος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 @def -το θρεντ πρεπει να ειναι καπως ετσι poll .............. :) :) :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.