tzian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2006 Στην abit ab9pro που εχω δημιουργησα raid10 με 4 seagate st3320620as .Χρησιμοποιησα ολα τα raid drivers κατα την εγκατασταση και τα xp εγκατασταθηκαν μια χαρα.Ειδαν το volume και εγινε η εγκατασταση αψογα.Τωρα ομως κατα το bootαρισμα με το που φαινεται το xp logo το pc κανει επανεκκινηση.Δεν εχω κανενα usb πανω και απενεργοποιησα και ολα τα usb,firewire απο το bios.Παράλληλα τα xp bootαρανε κανονικα σε προηγουμενο σκληρο που τα ειχα πανω ,στο ιδιο συστημα χωρις κανένα πρόβλημα.Νο conflicts ,no restarts.Καμια ιδέα?Υπαρχει κανενας τροπος να δω ποιο driver χτυπαει κατα το boot και να το κανω disable?
giody Δεκέμβριος 3, 2006 #2 Δεκέμβριος 3, 2006 πρεπει να δοκιμασεις ποιος δισκος ειναι χαλασμενος και να τον αλλαξεις
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 3, 2006 #4 Δεκέμβριος 3, 2006 αν δεν εχεις τιποτα μεσα, εφυγες για RMA!
tzian Δεκέμβριος 3, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 3, 2006 Tιποτα δεν εχω μεσα ,οι σκληροι ειναι καινουριοι.......
jpavly Δεκέμβριος 4, 2006 #6 Δεκέμβριος 4, 2006 Αν μπεις σε safe mode, θα δεις πάνω σε ποιο σημείο γίνεται το restart. Επίσης, καλό είναι να τρέξεις το utility της Seagate αν έχεις υποψία ότι κάποιος δίσκος έχει πρόβλημα θα τους τσεκάρει ξεχωριστά ακόμα κι αν έχεις raid.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.