ea6gka Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2006 :clap: :clap: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=143355 ζοριστικα αρκετα αλλα τα καταφερα . φυσικα για μπεντς εκει περα ουτε λογος , σιγουρα ομως αν ειχα καλυτερες μνημες θα πηγαινα και αλλο . τεσπα και με αυτα το χαρηκα πολυ :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Congrats ρε, έκανε δουλειά το μολυβάκι τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Αξιος! Αντε και στα δικά μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Ρε για δώσε κανά στοιχείο παράπανω, τάση temps ψύξη κτλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Δεκέμβριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Μπράβο παιδεύτηκες απόψε ειδα για να τα καταφέρεις!Καλός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Δεκέμβριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Gratz εισαι πολυ καλος αντε να παρω psu να βαλουμε μια κοντρα :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Δεκέμβριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka :clap: :clap: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=143355 ζοριστικα αρκετα αλλα τα καταφερα . φυσικα για μπεντς εκει περα ουτε λογος , σιγουρα ομως αν ειχα καλυτερες μνημες θα πηγαινα και αλλο . τεσπα και με αυτα το χαρηκα πολυ :clap: Μπράβο και απο έναν (νέο), με υδρό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Μπράβο ρε συ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Aξιος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 ωραιος ο captain:clap: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ζοριστικα αρκετα αλλα τα καταφερα . φυσικα για μπεντς εκει περα ουτε λογος , σιγουρα ομως αν ειχα καλυτερες μνημες θα πηγαινα και αλλο . τεσπα και με αυτα το χαρηκα πολυ :clap: Χωρίς να θέλω να γίνομαι κακός...αλλά άμα δεν είναι σταθερό εκεί-ουτε καν bench όπως λες, δεν είναι λίγο άκυρο? so what δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 E για κάντο κι εσύ και πάρε valid link και μετά θα καταλάβεις την αξία του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Θα την καταχαρώ τότε υποτίθεται επειδή θα έχω ένα ασταθέστατο (=πρακτικά άχρηστο) μεγάλο OC...έτσι επειδή μπήκε ένα σκορ σε μια λίστα χωρίς να κερδίζω κάτι ουσιαστικό από το σύστημά μου...μάλιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer E για κάντο κι εσύ και πάρε valid link και μετά θα καταλάβεις την αξία του... Σσσσσσ σιγά βρε... "Αξία"??. Υπερβολική λέξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 3, 2006 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Κάποιοι χαίρονται με κάποια ms στο Pi, κάποιοι με μερικά marks, άλλοι με valid Post. Κι εμένα δε με νοιάζει να κάνω valid post (κι ας μάθω ότι το CPU μου θα έκανε στα 4.8), η προσπάθεια του Γιώργου παρ'όλα αυτά είναι πολύ καλή, αφού τον ευχαριστεί κιόλας, τι άλλο να ζητήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Ωραιος George.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Δεκέμβριος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 ωραίοςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Κάποιοι χαίρονται με κάποια ms στο Pi, κάποιοι με μερικά marks, άλλοι με valid Post. Κι εμένα δε με νοιάζει να κάνω valid post (κι ας μάθω ότι το CPU μου θα έκανε στα 4.8), η προσπάθεια του Γιώργου παρ'όλα αυτά είναι πολύ καλή, αφού τον ευχαριστεί κιόλας, τι άλλο να ζητήσει? Μόνο που δεν εξέφρασα κρίση επί της προσπάθειας και της υποκειμενικής αξίας του εγχειρήματος, αλλά επί του αποτελέσματος και της οριακής, κατά την άποψη μου, απτότητάς του. Κατά τα άλλα οκ, μπράβο αν στον ίδιο λέει κάτι τόσο σημαντικό όσο το παρουσιάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 3, 2006 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Παρα πολυ καλος Γιωργη:T:. Αντε και στα δικα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 3, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Occultist νομιζω ειναι σημαντικο αν αναλογιστεις οτι οι μνημες μου ειναι 667 και κοστισαν μολις 198 ευρω , προσπαθησε και εσυ να κανεις τις μνημες σου να ξεπερασουν τον ηδη καλυτερο εαυτο τους εστω για ενα ποστ και θα καταλαβεις . και υποψιν ε , οτι κανω ειναι με ολες τις pci επανω , την καρτα γραφικων μου τους 7 δισκους , 2 IDE κλπ χωρις optimize και τα σχετικα. και το φοβο αμα κλασει τπτ να μεινω χωρις pc και οτι συνεπαγεται. το ειχα βαλει στοχο και το εκανα , εγω γουσταρα παντως πολυ τωρα μη με μπριζωνεται και παρω μνημες , γιατι το cpu εχει πολυ ψωμι ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.