GreekSuPreMaCy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2006 Λοιπόν, από τότε που κυκλοφόρησε το LOTR - The Return of the king για PC είχα την εξής απορία: Γιατί στο Main menu μου έχει ανενεργή την επιλογή CO-OP (Δηλαδή να παίξεις Multiplayer το game)? To είχα τερματίσει ελπίζοντας ότι θα μου κάνει unlock το multiplayer και πάλι τίποτα... Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό? Έχω ψάξει και για patch Που να "ξεκλειδώνει" το multiplayer και πάλι...nothing... Μετά από τόσο καιρό απλά μου έχει μείνει η απορία...
giody Δεκέμβριος 2, 2006 #2 Δεκέμβριος 2, 2006 Το εχεις αυθεντικο φιλε?Αν ναι τοτε δοκιμασε να κατεβασεις κανα official patch αν εχει βγει
steve_m Δεκέμβριος 2, 2006 #3 Δεκέμβριος 2, 2006 Νομιζω οτι ειναι για να παιξεις με καποιον αλλο ,αλλα οχι μεσω internet.Eιναι για να παιζουν δυο απο το ιδιο computer,τουλαχιστον εγω ετσι το επαιζα πριν κανα 2 χρονια.
kallileo Δεκέμβριος 3, 2006 #4 Δεκέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από steve_m Νομιζω οτι ειναι για να παιξεις με καποιον αλλο ,αλλα οχι μεσω internet.Eιναι για να παιζουν δυο απο το ιδιο computer,τουλαχιστον εγω ετσι το επαιζα πριν κανα 2 χρονια. Ακριβως. Ειναι για διπλο.
GreekSuPreMaCy Δεκέμβριος 3, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Ακριβως. Ειναι για διπλο. Ναι ρε συ οκ... συμφωνώ σε όλα αλλά... εμένα γιατί ειναι απενεργοποιημένη η επιλογή?? Πως μπορώ να την ενεργοποιήσω?
kallileo Δεκέμβριος 3, 2006 #6 Δεκέμβριος 3, 2006 Οντως περιεργο....Εχεις συνδεμενο κανα joypad στο PC?????
GreekSuPreMaCy Δεκέμβριος 3, 2006 Author #7 Δεκέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Οντως περιεργο....Εχεις συνδεμενο κανα joypad στο PC????? Όχι δεν έχω συνδέσει τίποτα... Φαντάσου ότι το έχω κάνει και 3 φορές install & uninstall για να δω αν παίζει τίποτα στραβό και έχω αλλάξει και PC και πάλι τίποτα, απενεργοποιημένη η επιλογή CO-OP. Το έχω τερματίσει το παιχνίδι και πάλι τίποτα, κατέβασα και 100% Save Game και πάλι τίποτα! Δεν είναι τίποτα σημαντικό για μένα απλά είναι από τα "προβλήματα" που έχω κολλήσει να το "λύσω"... Κάποια εξήγηση πρέπει να έχει...
WeirdAL Δεκέμβριος 3, 2006 #8 Δεκέμβριος 3, 2006 Θελει οπωσδηποτε joypad για να παιξεις co-op. Χωρις παντ δεν γινεται διπλο...
Occultist Δεκέμβριος 3, 2006 #9 Δεκέμβριος 3, 2006 Μπορεί να ενεργοποιείται μόνο εάν υπάρχει το επιπλέον game controller...
kallileo Δεκέμβριος 3, 2006 #10 Δεκέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist Μπορεί να ενεργοποιείται μόνο εάν υπάρχει το επιπλέον game controller... Και γω αυτο φανταστηκα....Παντως ειναι πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι για διπλο.
GreekSuPreMaCy Δεκέμβριος 3, 2006 Author #11 Δεκέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Και γω αυτο φανταστηκα....Παντως ειναι πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι για διπλο. Πωωωωω μόλις ειδοποίησα να μου φέρουνε αύριο ένα Gamepad... αν είναι αυτό θα κάνω πολλά γέλια... ΕΛΕΟΣ! Χεχεχε... Θα κάνω ποστ αύριο να σας πω... Thanx πάντως!
disssconected Δεκέμβριος 26, 2006 #12 Δεκέμβριος 26, 2006 Ναι για να σου έχει "ξεκλειδωμένο" το μενού co-up πρέπει να έχεις συνδεμένο gamepad...εεε ρε γέλια που θα κανεις...
GreekSuPreMaCy Δεκέμβριος 26, 2006 Author #13 Δεκέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected [Σήμερα, στις 08:49] Ναι για να σου έχει "ξεκλειδωμένο" το μενού co-up πρέπει να έχεις συνδεμένο gamepad...εεε ρε γέλια που θα κανεις... Πωπωπωπωπωπω!!! Πόσο έλεος πρέπει να είμαι για να μην το σκεφτώ τόσο καιρό??? Σύνδεσα gamepad και μου άνοιξε την επιλογή! Μπράβο ρε παιδιά! Μιλάμε το είδα και έκανα κάτι γέλια από τα νεύρα μου... Κυριλέ πάντως το έχω παρατήσει το παιχνίδι εδώ και αιώνες που το είχα τερματίσει και τώρα ψήνομαι να παίξω με κανα φιλαράκι το διπλό! Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.