Σκίουρος Δεκέμβριος 4, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Αφιστε τη γουνα μου ισυχη:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 4, 2006 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 http://www.thelab.gr/reviews/clp_01.phphttp://sci-toys.com/scitoys/scitoys/thermo/thermo4.htmlhttp://sci-toys.com/scitoys/scitoys/thermo/liquid_metal/liquid_metal.htmlκανει ο υδραργυρος για το project?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκίουρος Δεκέμβριος 4, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Στην ουσία ειναι το μονο ''γνησιο'' υγρο μεταλο. Ακριβος αυττο σκεφτομε να δοκιμασω Στην αρχη θα δοκιμαστει το φενομενο των solenoidon δλδ μαγνητικο πεδίο που θα σπροχνει το υδραργυρο μεσα απο τους σωληνες.Εδω ομως ειπραχουν δυο αποριες που θα λοιθουν συντομα πιστευω.Ειπαρχει πιθανοτητα σαν ολα τα καλα μεταλλα και ο υδραργυρος να αποκταει μαγνητικη δυναμη,πραγμα που χαλαει τα σχεδια.Και δευτερον ειπαρχει προβλημα με το μαγνητικο πεδίο ,διοτη αυτο επηρεαζεται απο το μαγνητικο πεδίο της γης.Πχ οι πιξιδες χρησιμοποιουν το φενομενο των solenoidon,αναλογα απο την κατευθινση που τις τοποθετουμε αλλαζει ο δηκτης,το ιδιο μπορει να γινεται και στην κατευθηνση της ροης που θα παραγει η αντλία Αν και πιστευω πως αμα δοσουμε λιγο παραπανω ενεργεια σαυτην, τοτε το πεδίο της γης θα κανει απεροελαχιστες παρεμβασεις. Τα πολλα λογια ειναι φτωχια οποτε δεν κοβω τπτ απο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 4, 2006 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Εκτός από γνήσιο μέταλλο είναι και το ποιο δραστικό μέταλλο στην φύση.Οπότε δεν ενδεικνύεται για παιχνιδάκια τέτοιου είδους.Απορώ δλδ και πως θα σου δώσει και ο καθηγητής σου όπως λες... Μια μπιλίτσα υδραργύρου είναι ικανή να σε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκίουρος Δεκέμβριος 4, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Προφανος επειδη ο καθηγητης με εμπιστευται πολυ, συν το οτι θα με βοιθησει σε μερικα βηματα. Τα μεγαλα παιδια ποτε δεν μεγαλονουν.Εγω εχω εναν σκοπο.Να φτιαξω ενα pc το οποιο να ειναι το ιδιο για τον εαυτο του ψυξη,να εχει 0 ανεμιστηρες μεσα,να ειναι κατη που το εφτιαξα Εγω και οχι κατι που πηρα ετοιμο απο το ραφη. Αμα τα καταφερω και η πατεντα δουλεψει θα συνδιασω την ψυξη αυτη με αυτο το κουτι η με ενα αλλο παρομοιο http://www.zalman.co.kr/ TNN 500A Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 4, 2006 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Προφανώς κανένας δεν κατακρίνει την προσπάθεια σου.Απλά είναι πολύ επικίνδυνο...γνώμη μου. Κάτι άλλο που ίσως πρέπει να σκεφτείς (αν καταφέρεις να κανείς κάτι σε πρώτο στάδιο)...είναι το βάρος του υδραργύρου+σωληνώσεις του όλου συστήματος.Νομιζω θα είναι αρκετά βαρύ... Ψάξε λίγο να βρεις...σχετικά με το ειδικό βάρος του υδραργύρου που είναι ~13.7,αν θυμάμαι καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκίουρος Δεκέμβριος 4, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Το συνολικο βαρος του υδραργηρου που θα χρειαστω ειναι περιπου 3κιλα Το εσωτερικο παχος των σωληνων θα ειναι περιπου 5-7 χιλιοστα σε διαμετρος. Θα χρειαστω σιγουρα την βοηθεια του eleven στην κατασκευη των blocks.Μακαρη να εχει την διαθεση να ασχολιθει και παν απολλα να μπορω να επικοινονησω μαζη τοu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 4, 2006 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Σκίουρε πολλά πειράματα βλέπω κάνεις με τα μέταλλα! Βάλε καλύτερα νερό να βρεις την υγειά σου, αρέσει κιόλας και πιο καλά στα σκιουράκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκίουρος Δεκέμβριος 4, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Νερο εχω εδω και δυο χρονια στο pc μου.Σαν ψυξη κανει καλα την δουλεια της.Απλα θελω να κανω κατη ''διαφορετηκο'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 4, 2006 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Οπως έχουν ηδη πεί τα παιδιά πρόσεχε πολύ με τον υδράργυρο γιατι είναι άκρως τοξικός και έχει και αναθυμιάσεις (επίσης τοξικές)... Αποψη μου είναι πως δεν αξίζει να ρισκάρεις την υγεία σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκίουρος Δεκέμβριος 4, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Νταξει δεν ειπα πως θα φτιαξω nuclear μπομπα Παντως αμα ψοφισω θα το καταλαβεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Δεκέμβριος 5, 2006 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Yδραργυρος............ να αυτοκτονησεις θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 28, 2007 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 επειδή δεν βλέπω update... τί έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 29, 2007 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από ΣκίουροςΠαντως αμα ψοφισω θα το καταλαβεται Αρχική απάντηση από darthtony επειδή δεν βλέπω update... τί έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Οκτώβριος 29, 2007 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 :D :rofl: :worship: :worship: @ darthtony.. πόσα νεκρά thread θα αναστήσεις φέτος¨; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 29, 2007 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 ήρθε η δευτέρα παρουσία με μένα.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.