apostolis22 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2006 Έχω γυρίσει όλα τα μαγαζιά στην Αθήνα και δεν μπορώ να βρω σωλίνες για το cpu block antarctica που έχω! Είναι OD 13 mm ή OD 1/2" (εξωτερική διάμετρος δηλαδή ) .Έχω βρει πχ στο Hacshop τέτοια διάμετρο αλλά είναι πολύ μαλακιά.Σαν αλφαδολάστιχο..Κανείς που μπορεί να με βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από apostolis22 Έχω γυρίσει όλα τα μαγαζιά στην Αθήνα και δεν μπορώ να βρω σωλίνες για το cpu block antarctica που έχω! Είναι OD 13 mm ή OD 1/2" (εξωτερική διάμετρος δηλαδή ) .Έχω βρει πχ στο Hacshop τέτοια διάμετρο αλλά είναι πολύ μαλακιά.Σαν αλφαδολάστιχο..Κανείς που μπορεί να με βοηθήσει? @ multirama extreme (στουρναρη)@checkmate (κηφισιας και αλεξανδρας)@extremeshop (θεσσαλονικη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Δεκέμβριος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Σε ευχαριστώ! @ multirama extreme (στουρναρη)= δεν έχουν @checkmate (κηφισιας και αλεξανδρας)= σταμάτησαν να φέρνουν ,θα κοιτάξουν μπας και βρουν κάπου στην αποθήκη τους (έτσι μου είπαν) @extremeshop (θεσσαλονικη) . = Λάστιχο Tygon R3603 14/11mm διάφανο το οποίο είναι 14 OD (ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ) Εκτός αν έχει και δεν είδα καλα. Αν κάποιος γνωρίζει από Αθήνα ας μου το πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από apostolis22 Σε ευχαριστώ! @ multirama extreme (στουρναρη)= δεν έχουν @checkmate (κηφισιας και αλεξανδρας)= σταμάτησαν να φέρνουν ,θα κοιτάξουν μπας και βρουν κάπου στην αποθήκη τους (έτσι μου είπαν) @extremeshop (θεσσαλονικη) . = Λάστιχο Tygon R3603 14/11mm διάφανο το οποίο είναι 14 OD (ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ) Εκτός αν έχει και δεν είδα καλα. Αν κάποιος γνωρίζει από Αθήνα ας μου το πει Τότε άλλαξε όλα τα ρακορ σε ½ εσωτερική και θα είσαι οκ (μαζί και με μπλοκ γιατί στο antarctika δεν μπορείς να αλλάξεις ρακορ) Ps έχω εγώ κάτι σωλήνες αλλά δεν ξερώ αν σου κάνουνε τα μήκη τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=649 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Δεκέμβριος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Να αλλάξω rakor δύσκολο γιατί έχω block για chipset και κάρτας γραφικών.. Αν δεν μπορέσω να βρω σωλήνες θα σου πω να πάρω τις σωλίνες από εσένα Tygon εξωτερικής διαμέτρου 1/2" δεν πρέπει να έχει ο σταμπολίδης Και μάλλον το TYGON είναι πολύ μαλακό και θα έχω διαροή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Λίγο που το είχα ψάξει δεν είχα βρει εξωτερικής 1/2 εκτός του hacshop... Και το πρόβλημα είναι ότι γενικά κυκλοφορούν σωλήνες με εξωτερική διάσταση 12mm που με αρκετή μόνωση μπορεί να εφαρμόσουν στο block χωρίς προβλημα... Αλλά έχουν και 1mm μικρότερη εσωτερική διάμετρο... teflon και μονωτική ταινία του είχα χώσει... αλλά τελικά πήρα από το hac για να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Δεκέμβριος 2, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Σωστός!Και εγώ σίγουρα θα βάλω σιλικόνη από πάνω..Οι σωλήνες που βλέπω στην φωτο είναι αυθεντικές της asetek από το hacshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Όχι... αυτές είναι του κιλού... 12mm εξωτερικήMε τους σωλήνες του hac δεν χρειάζεται μόνωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Δεκέμβριος 4, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Βρήκα στο praktiker 10 εσωτερική 14 εξωτερική.Στα βύσματα της asetek northbridge με ζέσταμα σε βραστό νερό κάπως μπήκε...Στo cpu block με τίποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.