Polas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2006 Γειά! Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν κλήσεις απο pc σε σταθερά ή κινιτά τηλέφωνα σε Ελλάδα? Είχα το callmoility και το voipbuster αλλά πλέον πρέπει να πληρώσεις... Κανείς καποιο? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 www.voipdiscount.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Yeap, το voipdiscount έχει ακόμα free calls σε ελληνικά σταθερά. Απλά να ξέρεις ότι είναι της Betamax - aka η ίδια που έχει και το voipbuster - οπότε μην εκπλαγείς αν βγάλουν την Ελλάδα απο τα free ξαφνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polas Δεκέμβριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Ευχαριστώ πολύ! Το δοκίμασα το Voipdiscount καλή ποιότητα ήχου, αλλά μετά από 5 λεπτά μου ρίχνει τη γραμμή και μου λέει να μπω στη σελίδα και να αγοράσω χρόνο..Κάποιο άλλο? Γνωρίζει κάποιος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aioannou Δεκέμβριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 http://www.jajah.com/φτιαχνεις account και μιλας δωρεαν με οσους εχουν account.το εντυπωσιακο ειναι πως μιλας απο το σταθερο σου τηλεφωνο!!μολις κανεις κληση χτυπαει το τηλεφωνο σου και μολιςτο σηκωσεις τοτε κανει κληση και στον αλλο αριθμο.το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δημιουργησεις accounts σε αυτουςπου θελεις να καλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Δεκέμβριος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Kai to skype den exei analogh yphresia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polas Ιανουάριος 1, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Το skype απ'όσο έχω ψάξει δεν έχει...Αν κ ακούγεται ότι έχει...Τώρα αν κάποιος ξέρει ας μου πει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addicted Ιανουάριος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Για τα προγράμματα που εχουν βγάλει ελληνικές εταιρίες που πληρώνει κανείς ενα χρηματικό ποσο κάθε μήνα και μιλάει δωρεάν, τα εχει δοκιμάσει κανεις?Μιλάω για το i-call της altec, το con-x της otenet και ενα αντίστοιχο της forthnet.Μήπως εφτασε ο καιρος να εχουμε και στην Ελλάδα τέτοιες υπηρεσίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.