Jump to content

κουτι

sundance

Recommended Posts

το τσιφτεκ διοτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ομορφο και απλο κατεμε και παμφτηνο...περνεις και τους ανεμιστηρες που πρεπει για τα πλαινα και εισαι αρχοντας....εχεις και ενα τροφοδοτικο 360βατ ρεζερβα...

Καλό το chieftec, chieftec έχω και εγώ, αλλά το έχω μόνο και μόνο επειδή μόλις είχε τελειώσει Kandalf και tsunami που ήθελα τότε οπότε +1 για το αποθημένο μου!!!! (Tsunami!) Να ξέρεις όμως ότι αν πάρεις chieftec θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.Απλά είναι πολύ βαρύ.Το καινούριο Kandalf το έχεις δει ?

οχι δε περνει περνει ομως μεχρι και 5 διπλα απο τους σκληρους,και 2 απο διπλα να φυσανε επεξ και κατα γραφικων αντιστοιχα...ασε που ειναι τοσο μεγαλο που βασικα δε χρειαζεται εισαγωγη μονο εξαγωγη και ο κρυος μπενει μεσα απο τις πλαινες τριπιτσες.....μη το σκεφτεσε...ισως αν θες τοσο πολυ να βαλεις ανεμιστηρες μπροστα, λεπτους ομως να χωρανε,ισως μπορεις μπροστα μεσα στη πορτα,πριν το φιλτρο αλλα δε νομιζω να χριαζεται...αν το δεις στο πλαισιο ακομα και το αλλο το full tower το πιανο ch-03 φενεται κουταβακι....

μπορεις να στερεωσεις με πιαστρακια απο πλαστικο που μιαζουν με σφικτηρες δε ξερω πως τα λενε εναν 12αρη πισω απο τους σκληρους αν δε θες να βαλεις απο τα πλαγια τους 8αρηδες και δεν χωραει μπροστα στο πορτακι...

Αμα εχεις χρονο και θελεις, με μια σεγα και ενα τροχο το μπροστινο σιδερινιο πλεγμα (αυτο αναμεσα σε δισκους και μπροστινο καλυμα) κοβεται με σχετικη ευκολια (ειναι βεβαια λιγο χοντρο).. Μετα κοβεις κατι πλαστικα στα οποια στηριζεται ενα φιλτρο που εχει μπροστα (αλλιως δε χωραει να κλεισει το καλυμα) κανεις και τις τρυπες για τις βιδες και εισαι οκ.. Τελος (αν βαλεις 120αρι) πρεπει να λιμαρεις τον ανεμιστηρα στα σημεια που μπαινουν τα κλιπακια του μπροστινου καλυματος του καλυματος (του διακοσμητικου) για να μπορει να βγαινει-μπαινει και να μπορεις και εσυ να βιδωνεις το fan..

Εγω εχω το μικροτερο chiftech αλλα απο οτι ειδα απο τις φωτογραφιες το ιδιο ειναι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.